עבור לתוכן

האם כמות הזכרון משנה את הביצועים הגרפיים?

Featured Replies

פורסם

האם הבדל הביצועים בין מחשב עם 512 מגהבייטים ומחשב עם 1024 מגהבייטים באמת גבוה?(והאם באמת יהיה הבדל גדול בביצועים 3DMARK?).

פורסם

יהיה הבדל...אל תצפה לעוד 20%..אבלל יהיה

יותר מ1GB זיכרון לא צריך והשיםור יהיה לא משמעותי וכמעט לא מורגש..

אבל מה שאפשר לעושת אם יש הרבה זיכרון פנוי...ותת קצת לכ מסך...יש כזאת אפשרות בביוס

פורסם
  • מחבר

אז שווה ליקנות מחשב עם ג'יגה זיכרון?

פורסם

אז שווה ליקנות מחשב עם ג'יגה זיכרון?

לרמת המשחקים ויכולות העיבוד של התוכנות של היום, מומלץ שיהיה ג'יגה זכרון במחשב חדש.

כמו כן, אם אתה קונה זוג סטיקים של 512mb כדאי מאוד שיהיו של אותה חברה ואותו דגם - כדאי למנוע בעיות חוסר תאימות שיכולות לצוץ.

פורסם
  • מחבר

טוב את זה אני יודע.

אז מומלץ לקנות בימים הללו מחשבים עם ג'יגה זיכרון?

פורסם

אם לא הבנת,

אז כן.

מומלץ לקנות בימים הללו מחשבים עם ג'יגה זיכרון.

בהצלחה.

פורסם

האם הבדל הביצועים בין מחשב עם 512 מגהבייטים ומחשב עם 1024 מגהבייטים באמת גבוה?(והאם באמת יהיה הבדל גדול בביצועים 3DMARK?).

ב 3DMARK אין כמעט הבדל .

במישחקים גם לא תראה הבדל בביצועים . אני מתכוון בFPS אין הבדל !

אבל יש הבדל עצום בנוחות של שימוש במחשב . המשחקים הכי חדשים עולים מהר ובאמצע משחק אין SWAP . המחשב לא נתקע והכל הולך חלק .

P.S. גיגה זיכרון כבר לא מספיק . לקנות מערכת חדשה וחזקה עם פחות מגיגה זיכרון ... זה בכלל לא חכם ...

רוב האנשים כבר מחפשים סטיקים של גיגה כדי שיהיה להם לפחות 2גיגה בDC ... זה הגיימרים

לא מעט אנשים שצריכים את המחשב בשביל עבודה קונים 4גיגה זיכרון לתחנת עבודה בינונית ...

פורסם

P.S. גיגה זיכרון כבר לא מספיק . לקנות מערכת חדשה וחזקה עם פחות מגיגה זיכרון ... זה בכלל לא חכם ...

רוב האנשים כבר מחפשים סטיקים של גיגה כדי שיהיה להם לפחות 2גיגה בDC ... זה הגיימרים

לא מעט אנשים שצריכים את המחשב בשביל עבודה קונים 4גיגה זיכרון לתחנת עבודה בינונית ...

אתה טועה. ג'יגה זיכרון זה די והותר.

2 ג'יגה זה בגרך כלל אנשים או שרוצים מערכת מפוארת או שמשתמשים בתוכנות מאוד כבדות ומוציאים פרנסתם מהמחשב.

לקנות ארבע ג'יגה זיכרון זה מעשה מטומטם. "לתחנת עבודה בינונית", מאיפה הפלצת את השטות המחרידה הזו? אפילו 512 מגה יספיקו "לתחנת עבודה בינונית" שכל מה שהיא קוראת לו "מאמץ" זה להריץ וורד אקסל ואינטרנט אקספלורר בו זמנית. במקרה והתכוונת לתחנת עבודה לישומי תלת מימד וישומים כבדים מאוד, קוראים לזה בד"כ תחנת עריכה מקצועית או משהו, ועדיין 4 ג'יגה יהיה יותר מדי. גם במקרה כזה.

פורסם

אתה טועה. ג'יגה זיכרון זה די והותר.

אתה טועה . גיגה זיכרון כבר לא מספיק .

2 ג'יגה זה בגרך כלל אנשים או שרוצים מערכת מפוארת או שמשתמשים בתוכנות מאוד כבדות ומוציאים פרנסתם מהמחשב.

למערכת בינונית למשחקים כבר לא מספיק 1 גיגה זיכרון .

לקנות ארבע ג'יגה זיכרון זה מעשה מטומטם. "לתחנת עבודה בינונית"

תגיד את זה לאנשים שעובדים עם שניים-שלושה מחשבים במקביל ... ולא מספיק להם ...

אפילו 512 מגה יספיקו "לתחנת עבודה בינונית" שכל מה שהיא קוראת לו "מאמץ" זה להריץ וורד אקסל ואינטרנט אקספלורר בו זמנית.

אני לא משחק בטטריס ולא משתמש בMS PAINT ...

במקרה והתכוונת לתחנת עבודה לישומי תלת מימד וישומים כבדים מאוד, קוראים לזה בד"כ תחנת עריכה מקצועית או משהו, ועדיין 4 ג'יגה יהיה יותר מדי. גם במקרה כזה.

תקרא לזה איך שנוח לך , אבל  אני בטוח שאולי שמעתה עליהם ולא חושב שראיתה אותם אפילו מרחוק ...

P.S. אני אמרתי את דעתי , וממך לא שמעתי שום עצה מעשית ...

פורסם

אתה טועה . גיגה זיכרון כבר לא מספיק .למערכת בינונית למשחקים כבר לא מספיק 1 גיגה זיכרון .

תגיד את זה לאנשים שעובדים עם שניים-שלושה מחשבים במקביל ... ולא מספיק להם

...אני לא משחק בטטריס ולא משתמש בMS PAINT ...

תקרא לזה איך שנוח לך , אבל אני בטוח שאולי שמעתה עליהם ולא חושב שראיתה אותם אפילו מרחוק ...

P.S

. אני אמרתי את דעתי , וממך לא שמעתי שום עצה מעשית ...

1. כל מערכת משחקים, שהיא יותר מבינונית, אלא טופ של הטופ, כוללת ג'יגה, ולא יותר. משחקים בימינו תופסים מקום נטו של פחות מ 512 מגה אז סתום תפה, שיפסיק לברבר שטויות.

2. אתה מתכוון לחיבור של כמה מסופים למחשב אחד, או למישהו אחד ששתה יותר מדי קפה ומתקתק ב 3 מחשבים במקביל? :lol:

3. אז מה אתה עושה? מריץ פוטושופ? וואו! הרשמת אותי! אפילו המערכת שלי מריצה פוטושופ! רוצה שקל?

4.העצה הממשית שלי בשבילך היא להפסיק לברבר ולהתחיל להסתכל בפורום מפרטים על מפרטים עם תקציבים 5000 ויותר. אם אלה לא לשרתים, או תחנות עבודה מקצועיות לא תראה מערכת עם יותר מג'יגה אחד. ואם תתחיל לומר שהמתכננים דפוקים, הרצפה עקומה והקיר הפוך אז שתדע שהם מבינים טיפה יותר ממך.

P.S. תסתכל במיוחד על מערכות משחקים, תראה קיטים של 512*2 DUAL CHANNEL. לא משהו אחר.

"מערכות משחקים בינוניות עם יותר מג'יגה" פחח! :lol: :lol: :lol:

פורסם

לא מובן למה אתם נדבקים לפוטושופ.

יש אנשים שכל מה שהם עושים זה לשנות גדלים של תמונות וגם זה תמונה אחת בלבד בכל Session.

לעומת זאת - יש כאלה שעובדים על כמה וכמה תמונות בגודל של A3 ומעלה במקביל.

לכל סוג משתמש דרישות זיכרון שונות בתכלית למרות שימוש באותה תוכנה. וכמובן שיש המון רמות ביניים בין לבין.

לשרתים כמובן שיש מקום גם לעבור את ה-4GB. אבל שוב - תלוי איזה שרת וכמה משתמשים הוא אמור לשרת (יש כמה חוקי "בוהן" ; דוגמא למשל : 512MB לפחות לשימוש מקומי ועוד 8MB-128MB לכל משתמש. יש כאלו שמקצים אפילו יותר זיכרון לכל משתמש אפשרי. תלוי בייעוד ובמטרות השרת הספציפי.)

אני אישית, סוטה שכמותי, יכול למצוא שימוש ב-2GB זיכרון (קידוד סרט, משחק אסטרטגיה וגלישה/אימיילים יחדיו תוך מעבר כל כמה דקות בין לבין).

מעבדים כפולי ליבה יעזרו גם הם מאוד בכך, אבל זה לא מוריד מהעובדה שגם זיכרון נדיב יעזור. בכל מקרה, אני מאמין שגם מעבד כפול ליבה יכול להיעצר ע"י זיכרון בנפח של 1GB "בלבד" בשימושים דומים לשלי.

אדם שמשתמש מעט מאוד ב-MT ובריבוי משימות כמובן שלא ימצא הרבה צורך לא בכפולי ליבה ולא בכמות זיכרון גדולה מ-1GB. לפחות לא כרגע.

פורסם

אתה כמובן צודק, אך הוא כיוון אל "מחשב גיימינג בינוני"

מעבדים כפולי ליבה גם לא נכללים במחשבי גיימינג טופ.

שתהיה בריא, לא מקנא במחשב שלך ;D

אדם שמשתמש מעט מאוד ב-MT ובריבוי משימות כמובן שלא ימצא הרבה צורך לא בכפולי ליבה ולא בכמות זיכרון גדולה מ-1GB. לפחות לא כרגע.

אני מנסה להבהיר לו בדיוק את זה אבל כנראה שמאמצי לשווא.

אגב, כפולי ליבה הם בד"כ לשרתים ולא לתחנות עבודה, בפרט לא מחשבי משחקים, כי משחקים בינתיים לא בעלי יכולת לנצל את 2 הליבות בשימוש צולב, ביחד. לכן, 1GB לא יגביל את המעבד שעליו יהיה צריך "להתפשר כי לא כדאי כפולי ליבה" ;D ;D ;D

פורסם

1. כל מערכת משחקים, שהיא יותר מבינונית, אלא טופ של הטופ, כוללת ג'יגה, ולא יותר. משחקים בימינו תופסים מקום נטו של פחות מ 512 מגה

תחנות עבודה מקצועיות לא תראה מערכת עם יותר מג'יגה אחד.

אתה באמת לא יודע על מה אתה מדבר ...

אתה מדבר כמו ילד קטן , או שאתה באמת ילד קטן ?!?

תשתדל לדבר בטון יותר מכובד , אני לא חבר שלך !

פורסם

אם אלה לא

לשרתים, או תחנות עבודה מקצועיות לא תראה מערכת עם יותר מג'יגה אחד. ואם תתחיל לומר שהמתכננים דפוקים, הרצפה עקומה והקיר הפוך אז שתדע שהם מבינים טיפה יותר ממך.

אתה בכלל טורח לקרוא את ההודעות בשלמותן או שאתה מגיב סתם ככה כמו אידיוט?

הבט ולמד:

farcrymemusage.jpg

עכשיו, 480 מגה גדול או קטן מ 512 מגה?

ולפני שתפצה את פיך, שים לב שזו גירסת 64 ביט של המשחק

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2411

למה אתה חש ת'צמך שאתה חושב שאני בכלל רוצה להיות חבר שלך? דפוק.

פורסם

הגזמתם לגמרי. תתחילו להרגיע וכנסו לפרופורציה. על מה אתם מתווכחים? כולה על כמות זיכרון בשרתים\gaming\ anything else

so chill all of u

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים