פורסם 2005 ביולי 1220 שנים שלום, אני חייב להזמין עכשיו ( מארה"ב ,בשעתיים הקרובות) נגן עד 20GB . אני מתלבט בין IAUDIO X5 לבין IRIVER H320 מישהו מכיר את המכשירים ויכול לעזור לי לבחור , או לקשר אותי לחנות כדי שאני אוכל להשוות מחירים כי מה שאני מכיר זה רק EBAY ושם קצת בעיה להשוות מחירים ... מה גם שאני צריך קצת מידע לגבי ה X5 : איזה סוג אוזניות מקבלים איתו? האם הם איכותיות? האם יש בו רדיו FM? הוא מגיע עם תחנת עגינה או חיבור ישיר? והאם בכלל הוא מומלץ? תודה לעוזרים המהירים
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים בשניהם יש רדיו ברור!עכשיו ל-X5 יש הצגת וידאו טובה יותר, אבל באנדל מאוד מינימאלי.לעומת זאת ל-H320 יש USB OTG וגם באנדל עשיר.שתי המכשירים טובים מאוד. ב-X5 יותר קטן.הייתיי הולך על ה-X5, יותר יפה, יותר דק וחוסר בבאנדל אינו גורם מפרע כל כך.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים מחבר בשניהם יש רדיו ברור! עכשיו ל-X5 יש הצגת וידאו טובה יותר, אבל באנדל מאוד מינימאלי. לעומת זאת ל-H320 יש USB OTG וגם באנדל עשיר. שתי המכשירים טובים מאוד. ב-X5 יותר קטן. הייתיי הולך על ה-X5, יותר יפה, יותר דק וחוסר בבאנדל אינו גורם מפרע כל כך. אוקיי תודה, אבל אני לא כל כך יודע מה זה USB OTG ובקשר לאוזניות? וכשאתה אומר באנדל יותר טוב זה אומר שאתה מקבל נרתיק? ומה עוד? והאם חייב תחנת עגינה כדי לחבר את ה X5 למחשב? כי זה דיי פוגע מה בקשר לטווח מחירים? והאם שווה לקנות בכלל את הדגם עם הבטריה המוגדלת X5L? הרצתי חיפוש אך יש המון שאלות שאין עליהם תשובה כנראה כי הנגן עוד לא נמכר בארץ
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים הוא כן נמכר בארץ, מישהו הביא גם קישור לחנות.ה-X5L שווה מאוד, 35 שעות בטריה עם כזה נתונים לא הולך ברגל.והאוזניות נראה לי טובות יותר ב-X5 אבל אני לא בטוח בכלל.אולי תבדוק באתר הרשמי שלהם? cowon זה שם החברה.ו-USBOTG זה אפשרות להעביר תמונות ממצלמה למכשיר ללא מחשב, לא תומך בכל המצלמות!
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים סליחה אם השאלה לא במקום אבל... מה זה באנדל ?באנדל זה כל החלקים שמתלווים אל המוצר המקורי.
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים יש חנות באיזור ירושלים או בתלאביב שאפשר להתנסות ב2 הנגנים?מצידי רק להחזיק אותם (H320, X5 או M3L)קיימת חנות כזאת?תודה
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים בדיזינגוף אמורה להיות חנות שמוכרת את הX5 תוכל לראות אותו באריזהבבאג יש את הH320
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.