פורסם 2005 ביולי 1220 שנים הבוקר נידהמתי לגלות שנישרף לי הלוח אם כשחזרתי הביתהואני רוצה המלצה ללוח אם טוב במחיר סביר לא צריך להשתגע ולהגיע למחיר של 1000 אבל אני רוצה אחד טובהוא לא חייב להיות חזק במיוחד למשחקים אבל רצוי שיהיה טוב ויוכל ליסחוב את המשחקים בעיקר לסרטים אני משתמש במחשב ולעבודה כלליתאבל גם למשחקים... כמובןמה אתם מציעים?
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים מחבר דבר ראשון מעבד פנטיום 4סוקט לא יודע מה זהמזותומרת סוג זיכרון???AGP\PCI-E מה זה בכללואולי אתם יכולים לנסות לנחש
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים בהנחה שהוא לא עובד בכלל, תחפש דגם עליו, ואם אתה לא מוצא, תצלם אותו ותעלה את התמונה
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר המעבד מהירותו 2סוג הזיכרון הוא DDRאני רוצה להשאיר את המעבד במקומו לא רוצה להחליף אבל בעוד כמה זמן רוצה לשדרג ולעלות לו את המהירות באחד חדש
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים אתה מתכוון שהמהירות שלו היא 2GHz? אם כן אז הוא מעבד אינטל לסוקט 478 ואני ממליץ לך על לוח אם Abit IS7-E שעולה בסביבות ה-450-500 ש"ח.ליתר בטחון תוריד את התוכנה הזאתhttp://www.lavalys.hu/downloads/everesthome201.exeתתקין את התוכנה וכנס אליה, ואז אתה הולך לאפשרות "Motherboard"ואז לאפשרות "CPU"ותגיד מה כתוב לך ב-Pakage Type וב-CPU Type
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים לא רשומה חברה? מספר דגם? יש לך אולי את הספרים שמגיעים עם המחשב? אחד מהם שייך ללוח האם...
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים לא יודע מה איתכם אבל עד כמה שאני יודע כמעט 90 אחוז שהמעבד "הלך" בגלל החום או בגלל קצר.נ.בתבדוק אם הזכרונות פעילים והספק כי לי נראה שחוץ מהמסך הכל לזבל....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.