עבור לתוכן

שינוי השפה ב windowx XP professional

Featured Replies

פורסם

יש לי windowx XP professional באנגלית האם ניתן לשנות שפה לעיבדית נגיד או שאני צריך לקנות windowx XP professional בעיברית?

עריכה

כשאני מתכוון "לשנות שפה" הכוונה היא שבמקום START יהיה רשום "התחל" במקום XONTROL PANEL "לוח בקרה" וכו'

פורסם

לפי מה שאתה מתאר הגרסה של ה- Windows שאתה עובד היא Hebrew Enabled. לצערך, אתה אכן תצטרך לקנות את Windows XP בעברית כלומר גרסת Local (מקומית) ושם ה- START יהפוך להתחל בכלל כל הממשק יהפוך לעברית.

פורסם

כמו שאמרו, אי אפשר.

מה זה משנה?

פורסם

זה אפשרי.

לגירסאת הProfessional יש את חבילת Mui Pack. שבעזרתה אתה יכול להפוך את המערכת ההפעלה לעברית. ולעשות משתמש עם שפת ממשק עברית ואחד עם אנגלית או איך שנוח לך.

פורסם

ואיך עושים את זה?

פורסם

זה אפשרי.

לגירסאת הProfessional יש את חבילת Mui Pack. שבעזרתה אתה יכול להפוך את המערכת ההפעלה לעברית. ולעשות משתמש עם שפת ממשק עברית ואחד עם אנגלית או איך שנוח לך.

לפי מה שאני יודע החבילה שפות הזאת שאתה מדבר עליה מפוצצת באגים

פורסם

אני התקנתי אותה על מספר מחשבים.. עד היום אין שום בעיה. עד כמה שאני יודע.

על איזה באגים אתה מדבר?

פורסם

קפיאות, Windows בועט החוצה במשחקים. יצא לי לראות אותה עובדת על משהו כמו שלושה מחשבים. מה גם שהיא קצת מעמיסה על המערכת ותסכים איתי שהכי טוב זה להתקין Windows נקי מהתחלה אבל זה כבר נושא אחר...

פורסם
  • מחבר

לא הגירסא שלי זה לא Hebrew enabled

ומאיפה ניתן להורידMui Pack?

ואזיה בגים יש בו?

פורסם

תמיד טוב להתקין מערכת הפעלה מחדש ולא להתקין שום דבר שמתלבש זה הכי טוב.

אבל מה שאתה מדבר עליו בחיים לא קרה למחשבים שהתקנתי את זה עליהם. דודים שלי משחקים במחשבים שמוקנת עליהם Mui Pack ואם הם היו עושים בעיות הייתי יודע על זה. אז לא מוכר לי הבאגים שאתה מדבר עליהם.

בשביל להשיג אותה תצטרך לדבר עם Microsoft ישראל אולי אם שולחים את הדיסק הזה או שיגדו לך מאיפה לרכוש אותו.

פורסם
  • מחבר

::) ואני דווקה חשבתי להוריד ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים