פורסם 2002 ביולי 2723 שנים שלום יש לי חבר שיש לו מפרט בדיוק כמו שלי ( המעבד 1.4 ) ויש לו מיקרופון שהוא השיג ( לא של מחשב מיקרופון רגיל של מערכת ) והוא רוצה להישתמש בו ובעוד תוכנה כדי לתת פקודות קוליות למחשב ( במצב רגיל ) אז האם זה יעבוד ככה ולאן הוא צריך לחבר את המיקרופון.
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים זה לא קשור למפרט מחשב.שיחבר את המיקרופן לכרטיס קול ויוריד תוכנה שיודעת לזהות קול, אין תוכנות יותר מידי מוצלחות כאלה, רובן גם עולות הרבה כסף.
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים Dragon Naturaly Speaking אם אני לא טועהויש גם לIBM אחת..תחפש בCnetvoice commands או משהו כזה
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר ושכחתי להוסיף הוא ישתמש בתוכנה של XP PRO ( גם אני אשתמש בזה אולי ) ומישהו יכול לתת הוראות איך להישתמש בתוכנה הזאת.
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר אז יש למישהו הוראות איך בדיוק לעשות את זה והאם צריך לחבר לLINE IN ואיך משתמשים בתוכנה המובנית של הXP.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מה זה קשור????? התכנה מזהה את הפקודה הקולית ולא את מה שכתוב בה. קח לדוגמא תמונה - אם כתוב בה משהו בעברית אפילו מחשב שאין לו תמיכה בעברית יראה את זה, כי זה לא טקסט זה תמונה. יש מבין?
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אם אתה או החבר שלך יודעים VB או VC++ ,אז יש פקד שנקרא MS Agent (המסייע של אופיס הוא פקד כזה) , ויש לו מנוע זיהוי קול, ככה שתוכל לכתוב תוכנית לא גדולה במיוחד שתזהה פקודות קול. בעניין עברית, אי לא יודע האם זה תומך (נראה לי שלא), אבל אני אבדוק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.