פורסם 2005 ביולי 1120 שנים שלום, האון בורד שלי הוא AC97 רקוב ולכן אני משתמש בלייב 5.1 במקומו.יש לי X530 של לוג'יטק והייתי רוצה להתפנק על איזה כרטיס קול איכותי במחיר זול.בזמנו אני זוכר שהכרטיסים של הרקולס היו נחשבים לבין הטובים במחירים זולים ואטרקטיבייםואני חושב שגם היו חברות שלא היו כלכך מוכרות לי כמו A-SOUND או משהו כזה A-AUDIO לא זוכרוגם היה כל מיני דברים כאלו.. השאלה שלי איזה כרטיס קול תומך 5.1 עם 24 ביט ופיצ'רים יוקרתיים ועתידנייםאני יכול לקנות עד 300 שקל, כלומר התמורה הכי מלאה שאני יכול לקבל בעבור סכום כסף זה לכ.קולתודה מראש לעזורים
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים הנני מניח כי התכוונת לחברת M-AUDIO. אין לחברה זו כרטיסים בתקציב שציינת. האופציה היחידה היא CREATIVE AUDIGY 2 אשר יעלה כ-300 ש"ח. במידה ותגדיל את התקציב ל-500 ש"ח, תוכל לקחת את ה-AUDIOTRAK MAYA 7.1. כרטיס מעולה בהנחה והנך מעוניין לשמוע מוזיקה ופחות לשחק משחקים.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים שמתי לב ולכן ציינתי את שימושו של ה-MAYA. ב-300 ש"ח אין כרטיס איכותי למוזיקה.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים שמתי לב ולכן ציינתי את שימושו של ה-MAYA. ב-300 ש"ח אין כרטיס איכותי למוזיקה.נכון, אבל הבנאדם יחבר 5.1, ומוזיקה שומעים בסטריאו, ככה שזה לא ממש משנה כמה הכרטיס יהיה טוב למוזיקה.האודיג'י 2 שב-300 שקל יהיה מצוין בשבילך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.