עבור לתוכן

אשמח לביקורות על המפרט הבא - עד 8000 ש"ח למשחקים ללא מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ממה שיצא לי לקרוא הלוח של אסוס שנמצא במפרט הראשוני הוא מצויין לאוברקלוקינג

זה לפחות מהביקורות בחול

אמרתם שנתקלתם בבעיות אם לוחות אסוס אני אשמח אם תוכלו לפרט

פורסם

לגירסאות הראשונות של הלוחות של SLI של אסוס נודע שיש מספר בעיות והלוח לא היה איכותי.

ת'אמת הלוחות של אסוס ל-Intel בד"כ מצויינים, אבל ל-AMD נוטים להיות לוקים בחסר (עם מגמת שיפור בתקופה האחרונה, ה-A8N-E אמור להיות דיי טוב).

אני אישית לא אוהב את המאוורר שאסוס בחרו לשים על סידרת ה-nForce4.. הוא מרעיש מדי.

בכל מקרה ההנחה שלוחות אסוס באשר הם תמיד נקיים מתקלות, הכי טובים ומשתלמים, והכי איכותיים כאן, היא שגויה ומאוד אופיינית לשוק הישראלי לצערי.

יש לך מספר לוחות מבוססי nForce4 Ultra מצויינים בשוק, המובילים ביניהם הם ה: DFI NF4U UT LanParty Ultra-D (שאותו בוחרים כל האוברקלוקרים וכל משתמשי ה-Extreme, כמוני.. :smile1:), ה-Epox 9NPA+ (שניתן אגב למצוא ממש זול בלמיר בהרצליה, רק 700 ש"ח, כנראה יבוא עצמי), וה-MSI K8N Neo4 Platinum.

היתה השוואה קצת מצומצת ב-Anandtech לא מזמן.

פתרון SLI הוא באמת מיותר..

באיזה משחקים את משחקת שאת דורשת כרטיס גרפי כה חזק? יכול מאוד להיות שגם 6600GT בודד יספיק?

באשר לספקים, האיכותיים יותר שניתן למצוא בשוק הישראלי הם Antec, Enermax, OCZ, Tagan, חלקם מגיעים גם עם שלוש שנים אחריות.

רמה אח"כ באים ה-HEC וה-Thermaltake..

בכל מקרה שימי לב שרצוי לבחור בספק שעומד בתקן ATX 2.0 ומגיע עם שני ריילים של 12v+.

כוננים קשיחים ניתן כבר למצוא כונני SATA-II בשוק, של Hitachi, WD ו-Samsung.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים