עבור לתוכן

החלק החשוב במחשב

מה החלק הכי חשוב במחשב???? 176 הצבעות

1. 1. מה החלק הכי חשוב במחשב????

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

THE FIGHT GO ON BETWEEN MOTHERBOARD AND GRAPHIC CARD. WHO THE HELL IS THE WINNER???

[glow=red, 2, 300]

THE FIGHT GO ON BETWEEN MOTHERBOARD AND GRAPHIC CARD. WHO THE HELL IS THE WINNER???

[/glow]

• תגובות 54
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ת'אמת, אני בניגוד לכם, התעניינתי מהסקר מאוד מאוד, ואני לא מבין מה אתם רוצים מהבנאדם, יום ראשון שלי בHWZONE לאחר המלצה של חבר שלי שרצה שאני אבוא איתו לתערוכה של HWZONE או משהו כזה, אז אמרתי לו שאני אכנס לאתר ויראה מה מדובר שם, יום ראשון וכבר ויכוחים, הרחקות, מריבות, כל יום זה ככה פה????? הצבעתי בעד זכרון כי אני חושב שהזכרון מאוד משפיע על המערכת והוא מרכיב חשוב ביותר בכל מפרט, אגב בנאדם - כותב הסקר - קצת ספמריות באמת הייתה פה אבל שאר ההודעות לא היו חסרות משמעות בהחלט אחי.

פורסם

אתם חייבים לשמוע משהו, מקודם הייתי בחנות אחת בשכונה שלנו, ובניתי מפרט לחבר שלי, המוכר המליץ לי על רמקולים של LUXEON, הוא אומר שזה החלק הכי חשוב למי שרוצה מחשב בשביל מוזיקה אך ורק בשביל מוזיקה שאלתי אותו?! הוא אמר לי שהחלק הכי פחות חשוב במקרה זה הוא הכרטיס מסך ועל הספק הוא אמר שאפילו לא צריך לחשוב, הוא אמר ש99 אחוז מאוכלוסיית העולם לא יודעים איזה ספק יש להם והמחשב שלהם רץ טוב.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה - ספאמריות זה כתיבת הודעות ללא סוף חסרות משמעות

פורסם

אתה טועה.

הוויכוח על זה לא יתנהל פה, בשביל זה יש ת'רד בן 8 עמודים בפורום 'על האתר והפורום'.

פורסם

OK אבל לא סתם הצביעו בסקר הזה 45 קולות, אתה מסכים איתי, מה שנעשה לבחור ההוא זה אי-הגינות.

פורסם

ללא ספק כרטיס המסך הוא החשוב ביותר, בלעדיו אי אפשר להריץ שום משחק.

פורסם

חוץ מסוליטייר ושולה מוקשים...

פורסם

מעבד 8 (16%)

לוח אם 17 (34%)

זכרון 1 (2%)

כרטיס מסך 15 (30%)

דיסק קשיח 1 (2%)

ספק כח 2 (4%)

מסך 6 (12%)

רמקולים 0 (0%)

סך הכל הצבעות: 50

אומר משהו לגבי הרמקולים?!

פורסם

הסקר נסגר,

Grokster AND KaZaA ו- X - RAY.

אני מציע לכם להפסיק באופן מיידי את הספאמינג המטורף, קיימת אפשרות עריכה.. ואתם מודעים באיזו תקיפות אנחנו נוהגיפ עכשיו בספאמרים.

הזהרו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים