פורסם 2002 ביולי 2723 שנים ומה תעשה בלי מסך ? או בלי הארדיסק ? נו איזה סקר אידיוטי... אני אוהב תטראקבול שלי אגב, מושון כזה חמוד... :saint: [סמיילי של עשיר] עשיר עשיר עשיר$$$[/אין סמיילי של עשיר ]
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים לבין אדם משעמם אז הוא עושה סקר על החלק הכי חשוב במחשב מה החופש עושה לאנשים או שזה החום ?? :lol:
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר הזכרון 0 הצבעות????? עד כמה שהדעות שלכם לפעמים סותרות אחת את השנייה...
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים בחורי הטוב, אם תקפיץ שוב את הסקר הזה למעלה, אני אסגור אותו.וארחיק אותך מהפורום.המשך יום נעים.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר epit תקשיב לי טוב, אני לא כותב הודעות סתם, אני לא מבין מה אתה רוצה ממני. סה"כ רציתי לדעת מהי דעת הציבור.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים אתה פרסמת הודעות רק בכדי להעלות את הסקר לראש הפורום.הכוונה שלך אולי התמימה, אבל הדרך לא מתקבלת על הדעת!אם הציבור יהיה מעוניין לענות לסקר, הוא יענה ויגיב ואם לא - אתה לא תעלה את הסקר שוב ושוב לרא הפורום בכיד להרכיח אותו לצפות בו.וזה כלל לא נתון לויכוח.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר אז מה אתה רוצה??? שאני לא יכתוב הודעות??? למה קוראים לזה פורום??? כל אחד רשאי להביע את דעתו ולהשאיר הודעה כל עוד זה לא פוגע בציבור, אז תפסיק לנג'ס!!!!!!
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר אתם אומרים שהסקר הזה דפוק!!!! למה לא הערתם על הסקר ההוא שכל אחד צריך לכתוב את המפרטים שהיו לו בכל הזמנים????[glow=red, 9, 700]***עריכה***הייתי חייב לערוך במקום להשאיר הודעה כדי שלא ירחיקו אותי, במה תרם הסקר ההוא???[/glow]
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים עוד הודעה אחת שלך בת'ראד הנ"ל ואתה תורחק לשבוע.אתה ממשיך להעלות את הסקר הטיפשי הזה, שאתה וכולם יודעים שאין לו תשובה חד משמעית והוא אינו תורם לכלום.נ.ב הסקר ההוא אכן היה מעניין, קוראים לזזה נוסטלגיה..
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים מחבר ומה תעשה בלי מסך ? או בלי הארדיסק ? נו איזה סקר אידיוטי... אני אוהב תטראקבול שלי אגב, מושון כזה חמוד... :saint: [סמיילי של עשיר] עשיר עשיר עשיר$$$[/אין סמיילי של עשיר ] מה רצית להגיד בזה???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.