עבור לתוכן

A8N-E Vs. DFI Infinity and PDP PAtriot Vs. Twinmos premium

Featured Replies

פורסם

BH-5 טוב יותר למשחקים,סרטים ותלת מימד בכלל בגלל התזמונים ההדוקים שלו בכל מהירות שהוא מגיע.

TCCD טוב יותר לבנצ'ים נדמה לי ..

ואני חשבתי שתפקיד הבנצ'ים לדמות, משחקים ,סרטים, ותלת מימד.

על סמך מה אתה אומר שה TCCD טובים פחות??

אם הם טובים יותר בבנצ'צים הם טובים יותר.

• תגובות 56
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתור אחד שיש לו Ultra-D (אתה...)

מה כל כך מיוחד בביוס שלו שהופך אותו לכזה לוח מצטיין? זה הלוח עם הכי הרבה אפשרויות שראיתי בחיים,אפשר להגדיר כל דבר בביוס.. כנ"ל לגבי אוברקלוקינג..-שזה עיקר הייעוד שלו .. עבור האוברקלוקרים למיניהם.. ואיך הוא ככה ביום יום (יש בעיות תאימות לפעמים? אין שום בעיות תאימות עד עכשיו... טפו טפו טפו ;)) ואיך הוא שמתעסקים עם חומרה... כמו החלפה של כרטיס מסך, קירור למעבד.... (מירווח,נוחות) ? הבעיה היחידה בו (למרות שהיא לא כזו נוראית) היא שהקירור של הצ'יפסט קרוב מאוד לכרטיס מסך ואם שמים את הכרטיס מסך בסלוט העליון יחסית הוא יהיה די צמוד אליו.. אבל אפשר לפתור את זה על-ידי זה שמתקינים את הכרטיס מסך סלוט או שתיים למטה..

ליוני,אני אומר את זה על סמך זה שקראתי באתרים שמבינים בתחום החומרה ועל סמך אחד מחברי הפורום שמבין פה הכי הרבה בכל הקשור לאוברקלוקינג ומגיע להישגים מרשימים ביותר ;)

בקשר להצהרה שלך ש

אם הם טובים יותר בבנצ'צים הם טובים יותר.
, זה בולשיט.
פורסם

bh-5 למהירות מתונה בתזמונים הדוקים במתחים גבוהיים

tccd מהירויות גבוהות במתחים יותר שפויים ותזמונים גבוהים

תעשה תשיקול שלך

Winbond UTT vs TCCD (indicative comparison, not scientific):

Low Timings 2-2-2-X:

Winbond UTT (260-265 Mhz 1T @ ~3,4V) > TCCD (235-240 Mhz 1T @ ~2,85V)

Medium Timings 2,5-3-3-X:

TCCD (~300 Mhz 1T @ 2,85V) > Winbond UTT (263-268 Mhz 1T @ 3,4V)

High Timings 3-4-4-X:

TCCD (+300 Mhz 1T/2T @ ~2,85V) > Winbond UTT (265-270 Mhz ~1T/2T @ 3,4V)

Consumption (max = at which voltage they give their max):

TCCD: ~2,85V (max)

Winbond UTT: +3,4V (max unknown)

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50010 למטה

פורסם

תודה לכול מי שהגיב

פורסם

ליוני,אני אומר את זה על סמך זה שקראתי באתרים שמבינים בתחום החומרה ועל סמך אחד מחברי הפורום שמבין פה הכי הרבה בכל הקשור לאוברקלוקינג ומגיע להישגים מרשימים ביותר ;)

בקשר להצהרה שלך ש, זה בולשיט.

nope ,ze bullshit

3dmark is good as any heavy 3d game..

פורסם

עזבו..

אתם סגורים על דבר אחד ולא מוכנים לקלוט מידע אחר..

אתם אטומים ואין לי כוח או רצון לנסות לשכנע אתכם אחרת :bash:

פורסם

ליוני,אני אומר את זה על סמך זה שקראתי באתרים שמבינים בתחום החומרה ועל סמך אחד מחברי הפורום שמבין פה הכי הרבה בכל הקשור לאוברקלוקינג  ומגיע להישגים מרשימים ביותר  ;)

בקשר להצהרה שלך ש, זה בולשיט.

ולמה זה בולשיט כבוד המהנדס??? איזה דברים במולטימדיה באים לידי ביטוי שבבנצ'ים לא באים לידי ביטוי??

פורסם
  • מחבר

ולמה זה בולשיט כבוד המהנדס??? איזה דברים במולטימדיה באים לידי ביטוי שבבנצ'ים לא באים לידי ביטוי??

Bandwidth?

פורסם

למה הוא לא בא  לידי ביטוי??

יש בסנדרה מבחן מיוחד ל BANDWIDTH

פורסם

ההבדלים בין ה-BH וה-TCCD לא גדולים, שניהם מגיעים לביצועים מאוד דומים בקצה שלהם

אי אפשר באמת להשוות אותם, כל אחד מתנהג בצורה שונה לגמרי

פורסם

מסכים במאה אחוזים, לכן ה DFI הוא לא האופציה היחידה, אם כי אופצייה טובה.

ניתן לבצע OC מצויין ב ASUS וב MSI עם זכרון מבוסס TCCD, ואפשר להראות את האופצייה הזו לגולשים שרוצים להתייעץ.

מלבד זאת, הינעלות על מוצר אחד אינה משדרת אמינות, כשלא מצורף קישור נתונים ועובדות, אלא משפט שמתחיל כ: תאמין לי............., סמוך עלי...........

פורסם
  • מחבר

למה הוא לא בא לידי ביטוי??

יש בסנדרה מבחן מיוחד ל BANDWIDTH

:kopfpatsch: חשבתי... איזה מבחנים לא באים לביטוי במולטימדיה שבאים לביטוי בבאנצ'מרקים.....

יענו הפוך.... לא משנה.

ולמי שהביא את הטבלה...

מה שבעצם רואים זה באמת שבזמונים נמוכים הBH-5 מגיע יותר רחוק...

אבל בתיזמונים נמוכים הTCCD עובר אותו משמעותית..... והאמת שלי לא ממש איכפת מתזמונים נמוכים.

אז בעצם עם TCCD אני יכול להגיע ל300MHZ (פחות או יותר) ב2.5-3-3 שזה נראה לי מצויין.

ועוד משהו מאותו נושא:

for 24/7 with nice oc samsung tccd, for benchs and xtreme sppeds windboond utt[/qoute]

אררררר......... עכשיו אני מבולבל..

פורסם

מסכים במאה אחוזים, לכן ה DFI הוא לא האופציה היחידה, אם כי אופצייה טובה.

ניתן לבצע OC מצויין ב ASUS וב MSI עם זכרון מבוסס TCCD, ואפשר להראות את האופצייה הזו לגולשים שרוצים להתייעץ.

מלבד זאת, הינעלות על מוצר אחד אינה משדרת אמינות, כשלא מצורף קישור נתונים ועובדות, אלא משפט שמתחיל כ: תאמין לי............., סמוך עלי...........

זה לא מדוייק, ה-DFI הרבה פעמים יגיע לתוצאות יותר טובות חד משמעית, אפילו אם זה רק בגלל אינסוף אפשרויות ה-Tweaking שיש ב-BIOS שלו. הוא אולי גם פחות נוח למתחילים, אבל בסופו של דבר התוצאות איתו למי שמבין מה הוא עושה תמיד יהיו לפחות אותו דבר אם לא יותר טובות.

פורסם

מסכים- אבל אדם שלא חיי בשביל בנצ'ים(ותאמינו או לא רוב האנשים לא חיים בשביל בנצים), יכל להגיע לOVER CLOCK מכובד מאוד עם TCCD ו ASUS A8N-E ואם תחכו שבוע גם אוכיח לכם.

פורסם
  • מחבר

מסכים- אבל אדם שלא חיי בשביל בנצ'ים(ותאמינו או לא רוב האנשים לא חיים בשביל בנצים), יכל להגיע לOVER CLOCK מכובד מאוד עם TCCD ו ASUS A8N-E ואם תחכו שבוע גם אוכיח לכם.

תקרא מה שכתבתי למעלה....

for 24/7 with nice oc samsung tccd, for benchs and xtreme sppeds windboond utt

זה נכון!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים