פורסם 2005 ביולי 1020 שנים קניתי מצלמה של קנון IXUS 30הזמנתי כרטיס זכרון SD רגיל של( 512) SANDISK פתאום משהו אמר שכדי לקנות ULTRA IIכדי לבטל תכרטיס הרגיל ולקחת אולטרה? מה ההבדל? אני באמת צריך?המצלמה לשימוש בייתי.. תמונות וסרטונים..בבקשה זה מאוד דחוףתודה
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים לא נראה לי ששווה להשקיע מעבר כי במצלמה לא ממש תרגיש את זה אבל אם אתה רוצה אתה יכול (הרגילים של Sandisk איטיים יחסית, למה לא לקחת Kingston?). סה"כ במידה ותשתמש בקורא כרטיסים להעביר את התמונות (USB 2.0) הכרטיס יגביל אותך בהעברת הנתונים (עם UltraII זה יהיה אופטימלי ומהיר).
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים המהירויות ב-ULTRA II הן - 10MB/S קריאה ו-9MB/S כתיבה. אני מרוצה ממנו (ביומיים באחרונים..) (עם UltraII זה יהיה אופטימלי ומהיר).
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר קורא כרטיסים? אני לא מבין במצלמות.. \:אני אעביר את התמונות למחשב דרך USB..מה מהירות כתיבה על SD רגיל?): חברה פשוט תגידו לי אם לקנות אולטרה או לא ולמה.. בבקשה אני בכלל לא מבין בזה כלום
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים באופן אישי לא הייתי הולך על אף אחד מהם, אלא על פנסוניק. הסיבות כאן:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69581.0
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים באופן אישי לא הייתי הולך על אף אחד מהם, אלא על פנסוניק. הסיבות כאן:תן לי לנחש... מחיר מבריח?
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים נחש שנית.ממ אני מנסה קשה לי...יבוא אפור עם האחריות לפח זבל? בניגוד ל-SANDISK אחריות של דלתא פילם...
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים אני מבין שעם ה-Sandisk אתה מתכוון להשתמש באחריות שלך? בכל מקרה, למי שפיספס - הפנסוניק הרבה יותר מהירים מכל דבר אחר, כולל מה-Sandisk Ultra II. לא בדקתי באופן אישי את ה-Ultra III, אבל אחרים שניסו (בפורומים אחרים) מדווחים על ביצועים נחותים לפנסוניק.
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים אתה מכיר מקום ברשת שניתן להשיג בו את הפנסוניק בנפחים גדולים? אני מתכוון לחנות ישראלית.
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים החנות היחידה שמצאתי בזאפ שמחזיקה את הפנסוניק היא טל-דן, אבל המחיר שלהם ל-256MB מופקע עד כדי חוצפה. הם רוצים עליו 590 ש"ח. עדיף לך לנסות להביא את הכרטיס מחו"ל, זה מה שאחי עשה. הוא קנה כרטיס כזה באיביי באיזה 45 דולר.
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים האמת כבר הזמנתי את הSANDISK ULTRA II והוא אמור להגיע מחר. הזמנתי ג'יגה אחד.שווה לבטל ולהזמין מחו"ל את הפנסוניק?
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים אם יש לך סבלנות, ואין לך בעיה לבטל את ההזנה בארץ ולהזמין במקום זה מחו"ל, אז שווה. ברור שגם ההפרש במחיר אמור להיות שיקול.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים בדקתי בחו"ל.לצערי המחיר הוא מעל 600 ש"ח וזה עוד לפני מיסים ומשלוח לארץ.אני אנסה אולי לפנות לMDK ולשאול אותם אם הם מוכרים ובכמה.בכל מקרה נראה לי שהSANDISK אמור להספיק לי מבחינת ביצועים - אני רק מקווה שבאמת יהיה ככה.תודה בכל מקרה ולילה טוב שיהיה לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.