פורסם 2005 ביולי 1020 שנים לפי דעתי האישיתאני לא יודע מה דעתם של אחרים בנושאעכבר ומקלחדת אלחוטיים לא טובים למשחקיםואולי אם יש משוו טוב (עכבר ומקלדת אלחוטיים( למשחקים זה יעלה פול אחי
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים ועכבר אלחוטי הוא כבד, בשל השימוש שלו יחד עם בטריות. וזה סתם יותר יקר,מי צריך את זה בכלל. LOL אני שמח לראות שיש עוד גיל באתר.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים יש לי מקלדת אלחוטית של לוג'יטק והיא פועלת מעולה במשחקים.לעכבר אלחוטי אני ממליץ להתרחק בגלל שהוא נהרס בקלות, נורא כבד וצריך להחליף לו כל יום או יומיים בטריות.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מומלץ למשחקים MX510 או MX518 או RAZER DIAMONDBACK אפשר להתפשר גם על MX310 מקלדת הכי פשוטה יספיק
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר ראיתי שההבדל במחיר בין MX500 ל 518 הוא יותר מ 100 ש"ח.האם זה מוצדק? אני צריך את זה לשמחקים
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים MX510 יספיק לך ואפשר להשיג אותו ב175 שקל MX518 זה החדש והוא הכי טוב היום חוץ מהדיאמונד באק שהוא ברמה שלו
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים יש לי מקלדת אלחוטית של לוג'יטק והיא פועלת מעולה במשחקים.לעכבר אלחוטי אני ממליץ להתרחק בגלל שהוא נהרס בקלות, נורא כבד וצריך להחליף לו כל יום או יומיים בטריות.יום או יומיים?פחחהיה לי עכבר אלחוטי(הוחלף לMX510) ויש לאחים שלי עכבר אלחוטי(כמעט אותו אחד) של מיקרוסופט, ואני מחליף בטריות אולי פעם בחודש..וגם זאת הגזמה.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מה שפוגם כביכול בביצועים של התקנים אלחוטיים במשחקים הוא זמן התגובה.דרך חוט המידע עור מהר מאוד,אבל דרך רדיו או אינפרה אדום התהליך מתמשך ולכן נהוג לחשוב שהבצועים של התקנים כאלה נחותים.אבל חשבתי שבעכבר ה1000 MX פתרו את הבעיה (נראה לי שקראתי על זה בביקורת באתר)
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים דרך חוט המידע עור מהר מאוד,אבל דרך רדיו או אינפרה אדום התהליך מתמשך אתה מודע לזה שרדיו ואינפרה נעים במהירות האור!
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים על מה אתה מדבר???????????????????כשאתה מזיז את העכבר המצלמה שבו צריכה לתרגם את התזוזה למידע.משם המידע נשלח דרך התקן אלחוטי(במקרה שלנו רדיו או אינפרה אדום).משם היחידה שמחוברת למחשב צריכה לפענח את המידע ומשם להזרים אותו למחשב.התהליך של הקליטה והפענוח מאט את התהליך.כך לפחות חשבו בנוגע למקלדות ועכברים ישנים יותר.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים על מה אני מדבר??בתגובה הראשונה שלך אתה אמרת שהמעבר של הגלים האלקטרומגנטים איטית יותר מאשר בחוט שזה פשוט שטויות במיץלגבי הקידוד והפיענוח זה כבר משהו אחר
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים יום או יומיים?פחחהיה לי עכבר אלחוטי(הוחלף לMX510) ויש לאחים שלי עכבר אלחוטי(כמעט אותו אחד) של מיקרוסופט, ואני מחליף בטריות אולי פעם בחודש..וגם זאת הגזמה.אני מדבר מניסיון אני לא ממציא את זה, נראה לי שבכסף של הבטריות כבר יכלתי לקנות MX510כבר החלפתי את העכבר ממזמן, אבל גם הוא דיי גרוע, כמובן שנפלתי על עכבר עם באגים שמושך שמאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.