עבור לתוכן

תוכנות שיתוף השוואת מהירות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי שאלה בנוגע למהיריות של תוכנות השיתוף...

לפי מה שהבנתי מת'רדים קודמים-Edonkey היא התוכנה הכי טובה מבחינת התוכן שבה.

אבל הבעיה היחידה איתה היא שאצלה אני מוריד הכי לאט מבין כל תוכנות השיתוף האחרות (שאצל האחרות אני מוריד ממש במהירויות אדירות)

רציתי לשאול אם גם אצלכם היא מורידה (יחסית כמובן) הכי לאט מבין תוכנות השיתוף?

אם כן (ואני מתאר לעצמי שכן) אז למה אצלה זה הכי איטי?

אם לא מה אתם חושבים הבעיה שאני מוריד לאט (אם בכלל) בתוכנה הזאת? ומה עלי לעשות? ???

תודה על העזרה

:D

פורסם

סוגיית המהירות היא לא פונקציה של התוכנה אלא ממי אתה מוריד. אתה יכול להיות בתוכנה הכי טובה ותהיה ותוריד ממישהו עם 56k.

מניסיון אישי שלי אני מוריד קבצים במהירויות טובות ב-imesh. הפרמטר המגדיר תוכנה טובה היא הנפיצות שלה: אם היא תוכנה ידידותית ובעלת שם אז הרבה אנשים ישתמשו בה וכך הסיכוי שלך למצוא משהו אצל יותר אנשים גדול יותר. שמתי לב גם שלא כל התוכנות תומכות בהורדה ממספר משתמשים בו זמנית. תבדוק גם את הנושא הזה.

בהצלחה :user:

פורסם

IMESH היא תוכנת שיתוף הקבצים הכי מהירה - כמעט תמיד כי היא פועלת בשיטה של download accelerator

כלומר:

היא מורידה מכמה אנשים באותו זמן כך שרוב הזמן מקבלים בה מהירויות יותר מהירות מבהורדה רגילה

הבעיה היא שחוץ מהתכונה הזאת IMESH לא שווה כלום - חרא של תוכנה (מלאה באגים , מעט משתמשים יחסית , נדיר שאתה מקבל את הקובץ שביקשת)

פורסם

KaZaA Lite

שברתי כבר כמה פעמים את המחסום 100KB\S

פורסם

גם קזאה וגם e-donkey תומכים בהורדה מכמה משתמשים בו-זמנית!

חוץ מזה שאני לא יודע למה אתה מתלונן כל-כך על איימיש, אני לרוב מוצא בה את מה שאני מחפש וגם אין בה יותר מדי באגים..

פורסם

אני משתמש בKazaa ובIMesh.

בעיקר בIMesh, ממנה אני מוריד במהיריות טובות יותר, לקאזה יש קהילה גדולה יותר.

בקיצור, אני ממליץ על שתי התוכנה האלה.

הערה, אין תוכנה מושלמת... :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים