פורסם 2005 ביולי 920 שנים שלוםהיתקנתי השבוע ל NVIDIA FX5200 את הדריבר החדש שלהם 77.72_win2kxp_english_whql.exeיש האצה בתצוגה - וזה טוב, אך התגלו הבעיות הבאות1) הוא לא מזהה את הסרגל ומניח לי איקונים מאחוריו עד שאני פותח אפליקציה2) כשאני מריץ וידאו DVD או סתם MEDIA PLAYER זה נראה נורא אלא אם אני משחק עם ה HW ACCELERATOR ואז זה נהפך בסדרלפני שאני חוזר ורסיה אחורה, איך אני יכול לפתור את זה כי זה יותר מהיר וטובבתודה, יהודה
פורסם 2005 ביולי 920 שנים את הסעיף הראשון לא הבנתי : ובקשר לבעיה השניה, נמצא פתרון לבעיה: כפי שידוע-לחל מהאנשים שבבעלותם כרטיס של NVIDIA מסדרת GF 6XXXX והוריד את הדרייברים האחרונים של NVIDIA [גירסא 77.72] היו בעיות של בהירות\כהות יתר בסרטונים מפורמט WMV,MPEG ועוד כמה פורמטים. הבעיה הזו הייתה קיימת גם בסרטונים בתוך משחקים בכל מקרה,הפיתרון לבעיה הזו הוא פשוט יותר ממה שציפיתי שיהיה לחצו לחצן ימני על הלוגו של NVIDIA CONTROL CENTER ולכו לCOLOR CORRECTION עכשיו תחת התפריטון של APPLY COLOR CHANGES TO תבחרו את ALL עכשיו תשנו משהו [לא משנה איזה הגדרה],על מנת לשחרר את כפתור הRESTORE TO DEFAULT ותלחצו על RESTORE TO DEFAULT SETTINGS ותלחצו על APPLY זהו,הבעיה נפתרה.
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר שלוםזה לא עזר לבעית בסרטים. יש שלג / גרעיניות / וכואני עדיין במצב נואש. משחק עם הכפתורים פותר את הבעייה עד לREBOOT הבא אך זה לא פתרון מעשי ליום יוםבתודה, יהודה
פורסם 2005 ביולי 920 שנים יהודה על מה לחצת כי אצלי הכל בעברית על מה אני צריך ללחוץ יש לי אותה בעיה כמו שלך מה עשית ואיזה לוגו NVIDIA CONTROL CENTER איפה זה נמצא.אני התקנתי של International אז הכל בעברית התפריט הכל אז מה לעשות על מנת שיסתדר אני רואה את כל הסרטים בבהירות
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר כן כמו לזה שעלה במקביל אלי, אני לא יכול לעשות PRINT_SCREEN אך תוכנת וידאו מוציאה לי את התמונה הנדגמת בסדר. זה אומר שזה לא המחשב או הקונפיגורציה כי זה שני מחשבים שונים אז, לעזרתכם נודה או...... שטחזור לדריבר מ-2003
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.