עבור לתוכן

"אני בסה"כ חתולה..." ואפילו עם זנב...

Featured Replies

פורסם

אם היא רוצה שלא יציקו לה, היא לא היתה צריך לפרסם את השטות הזאת.

• תגובות 53
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למי שלא הבין זה היה בציניות

ותום ממורמר משוגע

כל יום תמונות חדשות מה לא נגמרים לו הפילם?

או שזה דיגיטלי

פורסם

חחחחחחחחחחח

היא הייתה בכיתה לידי (ברמת השרון) בחטיבה (עד שנה שעברה) ואז היא עברה להרצליה.. לא יודע למה..

כולם היו יורדים עליה ומציקים לה.. זה היה נראה וזה עדיין נראה שהיא הייתה צריכה צומת לב.. אפחד לא הכיר אותה לפני "המהפך".

אנשים היו עושים קולות כמו של כלב היא הייתה מתעצבנת ועושה קולות של חתול ותנועות עם הציפורניים.. צומי... רואים שזה משחק...

067.jpg

פורסם

היא סתם ילדה שלא קיבלה מספיק תשומת לב (וכנראה שהיא הצטרכה ועדיין צריכה להרבה מאוד)..

רואים גם שההורים שלה לא הצליחו להשתלט עליה ולרסן אותה.. תראו מה היא עשתה לעצמה.. ילדה שבגיל הזה כבר מתחילה לעשן בגלוי (בד"כ ילדים בגיל הזה מסתירים את זה מההורים), להתלבש כמו איזה זונה והחלק הכי גרוע.. הזנב... (זה כבר סטייה :kopfpatsch:)

פורסם

עמית, על בן אדם לא אומרים פאק ביצור!.

פורסם

טוב,היא רוצה שקל,בלון או מסטיק?

פורסם

טוב, מכיוון שאני לא יכול למחוק את התגובה שלי ולמנוע את הופעת הת'ראד אחרי כל הודעה חדשה ב"תגובות חדשות...":

תגידו, לא הבנו כבר שהיא רוצה צומי? אז תחשבו, למה לעזאזל ניפחתם 6 דפים? במה אתם יותר טובים ממנה? בזה שאתם יכולים להגיד "יו איזה מפגרת" יותר פעמים?

יש את המשפט הזה (שאני לא זוכר במדוייק) שהפוסל במום במומו פוסל או משהו כזה... תחשבו על זה. ותנו לת'ראד לשקוע!

פורסם

היא מעצבנת..

אני חייב לציין שהיא נראת ממש, אבל ממש לא טוב!

לא מבין למה היא צריכה לכער את עצמה עוד יותר? היא כנראה רוצה להיות שונה, פריקית, אבל למה ככה? לא אכפת לי ממנה או מה"חברים" והמורים שלה.. אכפת לי יותר מהמשפחה שלה... עדיף כבר בת לסבית או אפילו בן הומו מאשר היצור הזה..

פורסם

מעניין כמה קב"א יש לה :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים