עבור לתוכן

צדפים

Featured Replies

פורסם
pict2185s3qh.jpg
פורסם

טוב מאד, הצבעים מעט חיוורים, אבל עומק השדה טוב מאד, למרות שאני הייתי פחות מגזים איתו...

פורסם

תמונת נוף כזאת, לא משהו שאפשר לומר עליו WOW :) תמונה טובה ואחלה עומק שדה. שמחתי לראות שלא מירכזת את הצדף, מה שרבים היו עושים :xyxthumbs:

פורסם

תמונת נוף כזאת, לא משהו שאפשר לומר עליו WOW :) תמונה טובה ואחלה עומק שדה. שמחתי לראות שלא מירכזת את הצדף, מה שרבים היו עושים :xyxthumbs:

חוק השלישים לא? :xyxthumbs:

יפה מאוד שהוא הצליח להשיג עם מצלמה כזו עומק שדה נאה כזה...

פורסם

נחמד מאוד! ;)

פורסם

אחלה פוקוס על הצדף. :xyxthumbs:

פורסם

אני מצטער אם זה יישמע כמו ספאם, זה לא אז אני ינסה הכי טוב שאני יכול.

אני לא מבין, זה תמונה של חול עם צדף בצד. מה מיוחד בזה? בלי להעליב, אבל קשה לעשות כזה דבר? זה נראה לי די באנאלי... :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

אני מצטער אם זה יישמע כמו ספאם, זה לא אז אני ינסה הכי טוב שאני יכול.

אני לא מבין, זה תמונה של חול עם צדף בצד. מה מיוחד בזה? בלי להעליב, אבל קשה לעשות כזה דבר? זה נראה לי די באנאלי... :nixweiss: :nixweiss:

תראה, אני אנחש שאתה לא מבין כ"כ בצילום ואני אסביר:

התמונה אכן (מבחינת התוכן שלה) לא מי-יודע מה, אין בה אמירה יוצאת דופן וכו' (או כמו ששבי אמר את זה "לא משהו שאפשר לומר עליו WOW") אבל לא מגיבים רק על התוכן, מגיבים גם על הטכניקה, כלומר שימוש מושכל בכל הפרמטרים שהמצלמה מאפשרת(פוקוס, צמצם, פלש, תריס, זווית צלום, עומק שדה וכו'), אז למרות שזהו צילום די "בנאלי" ולא WOW (כאמור, מבחינת התוכן) מבחינה טכנית הוא טוב מאוד, אני בספק אם אדם ללא הבנה בצילום ובכל הפרמטרים יוכל להפיק צילום שכזה (מבחינה טכנית).

פורסם

אוקיי למדתי משהו חדש...

Tapeworm קבל ח"ח טכניקה מרשימה

;D

פורסם

כל יום לומדים משהו חדש :)

פירוט יפה shuy.

פורסם
  • מחבר

בהחלט לא WOW, פשוט שכבתי בים עם החברה שלי ופתאום ראיתי את הצדף הזה קרוב ומאחוריו עוד המון המון רחוקים אז סידרתי אותו לכיוון שלי וצילמתי.

פורסם

אם היית מציב אבן טיפטיפה באלכון לצדף אני חושב שהיית יכול ליצור עומק שדה מעניין ביותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים