פורסם 2005 ביולי 920 שנים טוב מאד, הצבעים מעט חיוורים, אבל עומק השדה טוב מאד, למרות שאני הייתי פחות מגזים איתו...
פורסם 2005 ביולי 920 שנים תמונת נוף כזאת, לא משהו שאפשר לומר עליו WOW תמונה טובה ואחלה עומק שדה. שמחתי לראות שלא מירכזת את הצדף, מה שרבים היו עושים
פורסם 2005 ביולי 920 שנים תמונת נוף כזאת, לא משהו שאפשר לומר עליו WOW תמונה טובה ואחלה עומק שדה. שמחתי לראות שלא מירכזת את הצדף, מה שרבים היו עושים חוק השלישים לא? יפה מאוד שהוא הצליח להשיג עם מצלמה כזו עומק שדה נאה כזה...
פורסם 2005 ביולי 920 שנים אני מצטער אם זה יישמע כמו ספאם, זה לא אז אני ינסה הכי טוב שאני יכול. אני לא מבין, זה תמונה של חול עם צדף בצד. מה מיוחד בזה? בלי להעליב, אבל קשה לעשות כזה דבר? זה נראה לי די באנאלי... :nixweiss:
פורסם 2005 ביולי 920 שנים אני מצטער אם זה יישמע כמו ספאם, זה לא אז אני ינסה הכי טוב שאני יכול. אני לא מבין, זה תמונה של חול עם צדף בצד. מה מיוחד בזה? בלי להעליב, אבל קשה לעשות כזה דבר? זה נראה לי די באנאלי... :nixweiss: תראה, אני אנחש שאתה לא מבין כ"כ בצילום ואני אסביר: התמונה אכן (מבחינת התוכן שלה) לא מי-יודע מה, אין בה אמירה יוצאת דופן וכו' (או כמו ששבי אמר את זה "לא משהו שאפשר לומר עליו WOW") אבל לא מגיבים רק על התוכן, מגיבים גם על הטכניקה, כלומר שימוש מושכל בכל הפרמטרים שהמצלמה מאפשרת(פוקוס, צמצם, פלש, תריס, זווית צלום, עומק שדה וכו'), אז למרות שזהו צילום די "בנאלי" ולא WOW (כאמור, מבחינת התוכן) מבחינה טכנית הוא טוב מאוד, אני בספק אם אדם ללא הבנה בצילום ובכל הפרמטרים יוכל להפיק צילום שכזה (מבחינה טכנית).
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר בהחלט לא WOW, פשוט שכבתי בים עם החברה שלי ופתאום ראיתי את הצדף הזה קרוב ומאחוריו עוד המון המון רחוקים אז סידרתי אותו לכיוון שלי וצילמתי.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים אם היית מציב אבן טיפטיפה באלכון לצדף אני חושב שהיית יכול ליצור עומק שדה מעניין ביותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.