פורסם 2005 ביולי 2720 שנים בערך משנת 2001...Powered by SMF 1.0.5.© 2001-2005, Lewis Media. All Rights Reserved.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים בהתחלה חשבתי שפירסמו את זה אתמול ופיתאום שמתי לב שזה הגיע ל-20 עמודים אז משהו היה קצת מחשיד ומשום מה בהודעה הראשונה היה אפשר לדעת בקלות שזה ההומור של Milford Cubicle ;D
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים אני לא מאמין! אוי לא! קראתי עכשיו את כל העמודים ואני מרגיש כל-כך נבגד.לא תיארתי לעצמי שיגיע היום הארור הזה, כ"כ הרבה זוועות בתר'ד אחד והכל בוצע על-ידי אנשים שהיו אמורים להיות עמיתיי לשעת צרה :'(אינני יודע כיצד אוכל לעכל את הדבר, אני חושב שאני זקוק לאיזה ריסטרט עצבני.* הדברים הנ"ל אינם מופנים כנגד הערנב האחד והיחיד.** במידה ונשתמעו מדבריי מילות הסתה מוכן אני להקריב עצמי מנחה, עבור הערנב.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים שונא להשתמש במשה במירדנהזה מציקי קיצי לאיציק שלי שונא גם אייסי 5 זה של פXק3!ת.זה Xת7 פחחח,הXת7 w& 27*טנ* Xת7 ק3!!ת!!!
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים he who flame miranda beware, for he will flame in a firing inferno. (called msn messenger)
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים he who flame miranda beware, for he will flame in a firing inferno. (called msn messenger)מירנדה זה חרא של דבר.. מסתבר.פשוט עברתי למסנג'ר והפסקתי להשתמש באייסיקיו...
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים וואו, זה הת'רד הכי רנדומלי שראיתי אי פעם o_oTeh power of pascal compiles you!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.