פורסם 2005 ביולי 1620 שנים LOL הת'רד הזה פשוט קורע ללא שום תקנה...אהבתי את זה שהערנב מחטף ואת זה שהעריה המיוחד עם האדום אכל תערנב ובכללי, הת'רד חייב להיות סטיקי!
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים WTF? WTF?אני קורא את התארד הזה ואני חושבWTF? WTF?זה התארד הכי הזוי שראיתי בחיים שלי
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים אז אני מניח שפספסת את תראד "הנקודה האימתנית"? (לא זוכר אם זה השם המדוייק שלו, אבל זה תראד שתוך לילה הגיע לאיזה 14 עמודים עד שאדמין נעל אותו... למי שזוכר את השם המדוייק שלו שיביא קישור)
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים תגידו אתם בסדר?....איזה ערנב? איזה עריה?ברווז...זה הכוח השולט....הינה הוכחה:http://soulfight.up.co.il(נשלח אלי ע"י אחד העדים/ניצולים)
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים תגידו אתם בסדר?....איזה ערנב? איזה עריה?ברווז...זה הכוח השולט....מדובר בברבז והם אכן פעם שלטו בעולם אבל כיום העריה הוא השליט הבלתי מעורער
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים העריה לא ישאיר ניצולים.אז איך אתה יודע על קיומו? רק יצור עליון כמו הערב ידע להשאיר ניצולים כדי שיעבדהו ויפיצו את יראתו בעולם
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים לניסים אין עיניים אדומות ולכן הוא חיקוי...אז זהו שזה כל הקטע...חזותו האמיתית של "ניסים" בתור הערנב ידועה רק למעטים....כל השאר בעיקר הרשויות חושבות שהוא עוד אחד מהמאפיונרים ....מה שהם לא יודעים זה ש"ניסים" רק מחכה לזמן הנכון כדי להראות את חזותו האמיתית ולהתגלות לכל אני לא יודע מה איתכם אני מתכונן לסוף שקרב....אוגר מזון ומצרכים ומקווה כי מישהו יצליח לעצור אותו לפני שהוא משתלט על כולנו
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מדובר בברבז והם אכן פעם שלטו בעולם אבל כיום העריה הוא השליט הבלתי מעורעראולי עווז?
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים רגע, מי זה ?! פשוט בושה שאתה מכפיש את שמו של זוכה תחרות "הכלב המכוער בעולם"
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים אתם לא יוצאים מזה, הא? בתור חדשה (יחסית... לא נמצאת פה הרבה...), את עוד תגלי שת'ראדים שנפתחים ע"י אדמינים, ומתדרדרים לספאם, ע"י אדמינים, לעולם לא ינעלו ולא ימחקו! viva la Enc0der & the grate arnav! (כן, אני אחד מאלה שמתכחשים לניק החדש!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.