עבור לתוכן

קומפטקס 05 סיקור קטן.

Featured Replies

פורסם

התערוכה היתה ממש קטנה, אולם אחד ועוד חדר, היו הרבה עמדות של חנויות מחשבים שמכרו שם דברים, היו הרבה חברות אבטחה, כגון קספרסקי, חברות לוחות, חברת הרמקולים הלטק לנסינג, המקום היה עמוס לעייפה, וכל סנטימטר דחפו לי ליד פלייר, היתה שם עמדה של מחשבים, בא לרגע אחד גלשתי ב HW ;D.

מחיר הכיסה 50 שקל :-\.

בסה'כ לא משהו שווה טירחה גדולה לנסוע ולראות את הדברים, היו שם הרבה דברים חדשים מערכות קירור מים ו כרטיסי מסך, לא היו שם חברות של מעבדים AMD' INTEL.

לצערי הרב נפלתי גם ליום ממש לא טוב, הייתי חולה, לכן גם לא כתבתי פה במשך כמה ימים.

פורסם

"תודה על הסיקור"

והחלמה מהירה ,אחי.

פורסם

אולם...

פורסם

בלאגן הם עשו לי ולחבר שלי שמה..

הגענו לשם וראינו שהשומר מפנה את כל הילדים עם ההזמנות לקופה, אז חשבנו שצריכים ללכת לקופה להמיר את ההזמנה לכרטיס.

הגענו לקופה הראשנו כרטיס והקופאית שאלה בני כמה אנחנו :nixweiss: אז ענינו, 16 :kopfpatsch: ואז היא רצתה שנשלם 50 שקל! :bash:

אמרתי לה ביי והלכתי.

אחרי דקה בערך עלה לי הרעיון לעבור דרך השומר, אולי הוא לא יפנה אותי לקופה - וכך באמת היה :silly:

אחרי זה היה צריך להירשם שם, מילאנו פרטים מזוייפים כמובן כי אנחנו עוד ילדים והגענו אל אחת הפקידות.

היא ידעה שאנחנו לא בני 18 ושאלה כל מיני שאלות.. היא שאלה מאיזה בית ספר אני אז עניתי לה. ואז היא התחילה לשאול שאלות אם אני מכיר כל מיני אנשים

שלפי מה שאני אמרתי לה (סיימתי י"ב השנה - זה שקר כי אני עולה לי"א) אני אמור להכיר את אח שלה חחחח.

בכל מקרה המשכתי לשחק אותה כאילו אני בן 18 ובסוף היא הביאה לי מדבקה.. היא ידעה נראה לי שאני לא באמת בן 18 גם לפי אופן מילוי הטופס שהבאתי לה.

בכל מקרה היא הייתה מאד נחמדה והיא שאלה איזה תפקיד אני רוצה שיכתבו במדבקה אז אמרתי לה מנכ"ל.

אחר כך בתערוכה ראיתי כל מיני אנשים שנועצים בי מבטים או שמסתכלים עלי ולוחשים לבן זוג שלהם או שמסתכלים עלי ולא מבינים מה זה.. חחחחח זה היה מצחיק :silly:

לא היה באמת שווה לשלם על התערוכה הזאת ומזל זבאמת לא שילמתי.

פורסם

יאפ, למה תמיד הם רוצים כסף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים