פורסם 2005 ביולי 920 שנים ה-Smartpower 2, ה-Tagan וה-Noisetaker הם באותה רמה בערךה-Truepower 2 יותר טובחיבורי מולקס - תבדוק באתר היצרןלדעתי ה-Modstream יותר טוב מה-Truepower 2, אבל לא ראיתי בדיקות רציניות של ה-Modstream ו-OCZ לא מפרסמים יותר מדי נתונים, אז אי אפשר להגיד
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר ה-Smartpower 2, ה-Tagan וה-Noisetaker הם באותה רמה בערךה-Truepower 2 יותר טובחיבורי מולקס - תבדוק באתר היצרןלדעתי ה-Modstream יותר טוב מה-Truepower 2, אבל לא ראיתי בדיקות רציניות של ה-Modstream ו-OCZ לא מפרסמים יותר מדי נתונים, אז אי אפשר להגידתודה על העזרה....דווקא ניראה לי ש- TRUEPOWER2 עדיף על MODSTREAM כי יש לו שני ריילים של 12VOLT לעומת 1 של MODSTREAM.ANTEC לא כותבים כמה חיבורים יש לספקים.... לפחות לא מצאתי..... גם ביקורות לא מצאתי.... בקושי יש ביקורות של כל ה -SMART POWER.....
פורסם 2005 ביולי 920 שנים זה של-Truepower יש שני ריילים של 12v זה לא ממש משנה, ל-Modstream יש רייל אחד מנופחבאמת לא מצאתי כמה חיבורי מולקס יש ל-Smartpower, אם זה ממש חשוב לך שלח אימייל לאנטק
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים יש לי מערכת דומה לזאת שאתה רוצה לבנות 3500, X800XL....לקחתי מארז קומפיוקייס 6A19 והוספתי לו ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Seriesמאוורר 120 שמגיע עם המארז מאחורה וזהוOC קבוע של 220 למערכתשקט מוחלט עם טמפרטורות של 29-31 למעבד.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר יש לי מערכת דומה לזאת שאתה רוצה לבנות 3500, X800XL....לקחתי מארז קומפיוקייס 6A19 והוספתי לו ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Seriesמאוורר 120 שמגיע עם המארז מאחורה וזהוOC קבוע של 220 למערכתשקט מוחלט עם טמפרטורות של 29-31 למעבד.יפה....איך הספק הזה?ניכנס לך האויר מאיפשהו למארז?אני לא אוהב את המארז הזה..... הוא גם לא ניראה משהו וגם בלי חלון צד..... מזכיר לי את הTSUNAMI VIRGO שיש לי עכשיו......
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים הספק מעולה ++ אויר נכנס דרך הגריל הקידמי יש שם מסנן שניתן לניקוי ובמודלים שמוכרים עכשיו יש כניסה נוספת בדופן שמאל עם תעלה ישירות למעבדאם יש לך A64 אפשר לוותר על התעלה ולחסום אותה המעבד ממילא לא מתחמם.אני אוהב את המארז הזה, חזק מאוד ועמיד, יש לי כרגע 2 - 6A19 ואחד 6K31 שהוא מארז מעולה אבל רק ללוחות מיקרו.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים מחבר הספק מעולה ++ אויר נכנס דרך הגריל הקידמי יש שם מסנן שניתן לניקוי ובמודלים שמוכרים עכשיו יש כניסה נוספת בדופן שמאל עם תעלה ישירות למעבדאם יש לך A64 אפשר לוותר על התעלה ולחסום אותה המעבד ממילא לא מתחמם.אני אוהב את המארז הזה, חזק מאוד ועמיד, יש לי כרגע 2 - 6A19 ואחד 6K31 שהוא מארז מעולה אבל רק ללוחות מיקרו.אתה אומר שבדגמים הנוכחיים של המארז הזה יש מקום למאוורר צד? אם כן אז איזה גודל?לא ראיתי אף תמונה של דגם כזה.
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים מחבר זה הפתחתודה רבה!!יש לך מושג איך ניקרא הדגם הספציפי עם הפתח?יש לך עוד תמונות?כל המארזים הללו עכשיו באים עם הפתח?
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים לדעתי כולם באים עם הפתחמהצד השני שלו יש צינור עם אורך משתנה שמגיע עד למעבדהכל ניתן לפירוק בלי בעיהאני ביטלתי את הפתח מהסיבה שרציתי שכל האויר יעבור דרך המסנן הקדמיגם לא שמתי מאוורר 120 קדמייש רק מאוורר 120 מאחור שמגיע עם המארז והמאוור של הספק, שקט מוחלט וקריר מאוד.יש לי 3500 ב-OC ל-3800 עם 1 ג"ב זיכרון, X800XL, צורב, 2 דיסקים SATA סיגייט 160 NCQ סה"כ 320 ג"בלוח אולטרה NF4 של DFI, מחשב מעולה למשחקים כבדים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.