פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מה רע בשני סרטי גיימס בונד האחרונים? רק בגלל שהם עם פירס ברוסנון? לדעתי הם מראים את שיא הטכנולוגיה (כמו שלט רחוק על מכונית...) לעומת הבונדים האחרים ששם עיפרון יורה נחשב המצאה מקורית... :saint:
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים requiem for a dream.....!!!!!!!!!משובח בהחלטאני אהבתי את crazy beautifulהממ .... seperend..... משהולא זוכר את השם שלו עד הסוףמה עוד ....... לא יודע , אין לי סרטים אהוביםאני אוהב הכל חוץ מסרטים הודיים שנועדו להחליף את העינוי הסיני .
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים requiem for a dream.....!!!!!!!!!הסרט הזה כל כך טוב, וכל כך עמוק - כבד ועצוב.. לא יכולתי לראות אותו יותר מפעמיים...
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים אני אהוב בעיקר סרטי נעורים(אמריקן פאי וכו')ואהבתי מאוד אבל מאוד את "חמש נערות יפות" סרט מעולה!
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים Star Wars: The Phantom Menace, Attack of The Clonez( ,Episode III: Unknown name, A New Hope, The Empire Strikes Back, Return of The Jedi. יש לי גם לייטסייבר בבית ;D ;D עוד סרטים: שר הטבעות, ספיידרמן, סוס פרא(רציני :lol: :lol:), סקובי דו אני בטוח אראה( :lol: :lol:). אתם מאמינים שלא יצא לי לראות את מטריקס בשלמותו?ראיתי רבע אצל חבר שלי, וזהו :-X(מעריצי מטריקס: מוות לכופרים, מוות לכופרים :asthanos:)
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים נשק קטלני 1\2\3\4!מטריקס.אני רוצה להוסיף את הסרט הכי טוב שראיתי אי-פעם:[glow=red, 2, 300]Armageddon[/glow]
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים נשק קטלני 1\2\3\4!מטריקס.אני רוצה להוסיף את הסרט הכי טוב שראיתי אי-פעם:[glow=red, 2, 300]Armageddon[/glow]he heלא
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים נשק קטלני 1\2\3\4! מטריקס. אני רוצה להוסיף את הסרט הכי טוב שראיתי אי-פעם: [glow=red, 2, 300]Armageddon[/glow] he he לא Armageddon is lame
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים spiritknight, לepisode 3 יקראו the dark redamption איך לא ידעתי את זה קודם? :bash: :bash: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.