פורסם 2002 ביולי 2623 שנים היי חבר'ה איזה סרטים הכי אהבתם מכל משראיתם?אני ארמגדון חומות של תקווה וגרין מייל(סרט אדיר לאללה)ראיתי גם הרבה טובים אחרים אבל את אלה אהבתי במיוחד............מה איתכם?
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים שלושת הסרטים הראשונים של star wars ( לפי הסדר הם 4,5,6 )מטריקס .אלה הם הסרטים שאהבתי במיוחד , אהבתי עוד הרבה ( כמו הסרטים של star trek ) אבל השתיים הנ"ל הם האהובים עלי .
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים Fight Club - סרט גאוני!גברים בחלל - אחד הסרטים היותר איכותים שיצא לי לראות.
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מטריקסספרות זולהFight Club - מישהו מצא את כל הפרימים המוחבאים? אני מצאתי 4ובלי שום קשר.חזרתי עכשיו מגברים בשחור 2 אחד הסרטים עם העלילה הכי גרועה שראיתי. וגם קצר מאוד...
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים התפוז המכני - סרט מבריק, מתקפה וויזואלית שלא עוצרת לרגעפסיכו - מפחיד, מפתיע, מותח, מושלםפול מטאל ג'אקט - סרט מלחמה ביקורתי, חד, ציני ואליםדוקטור סטריינג'לאב - קומדיה נהדרת, שוב מבית היוצר של קובריקספרות זולה - מצחיק, ציני, מדויק, מבוים למופת, אלים, מרתק... עוד סרט נהדרובלי הסברים (כבר 5:15, אין לי כוח)נהג המוניתהשור הזועםהמטריקס להציל את טוראי ריאןפאטוןצ'יינטאוןמונטי פייתון: החיים על פי בריאןהגשר על הנהר קוואיאמריקה Xוהסנדק... סרט איכותי +++
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים 1) Ali G In Da House - סרט פשוט ענק ומצחיק הכי מומלץ לראות 2) Behind Enemy Lines 3)A Beautifal Mind - כמו שאומרים לא סתם זכה באוסקר סרט מצויין 4)לילו וסטיץ 5)דג חרב-סרט לא רע בכלל (בעיקר בשביל לראות את הפיצוץ בהתחלת הסרט.....אפקט ענק )6) Blade 2ועוד .....ד"א מישהו ראה את הסרט Ocean's Eleven כדאי לראות אותו ב DVD ???
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים סרט פעולה חמוד עם המון מפורסמים בראד פיט עוד שחקן מפוסם מוכר ששככתי את שמו וג'וליה רוברטסעד אמצע הסרט אתה חושב שזה סרט פעולה/פריצה רגיל אבל באמצע/סוף הסרט יש אפקט חמוד שאני אישית אהבתי (ראיתי פעמים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.