עבור לתוכן

כדאי לי DVD + TVOUT??

Featured Replies

פורסם

אם יש לי כרטיס עם יציאה טובה(ראדון 9700 של ATI, או לצורך השוואה משהו טוב אחר כמו 4200/4600TI לידטק או גינוורד) אז כדאי לי לקנות DVD למחשב?? האיכות תהיה כמו DVD רגיל??

פורסם

יש לי אסוס V7700 עם יציאת TV ,אני טוחן סרטי DVD כל היום ורואה אותם בטלויזיה.

האיכות פצצה... אבל היא משתנה מכרטיס לכרטיס.

אם תקנה כרטיס מחברה טובה בעלת שם האיכות תהיה טובה יותר...

The Doorman

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לומר לי מה האיכויות של ATI גיגהביט והרקולס (החברות האיכותיות שרוב הסיכויים ייצרו את הראדון 9700)??

פורסם

אני חושב שהאיכות לא משתנה בין כרטיס לכרטיס אלא שלכל הכרטיסים שמבוססים על אותו שבב (לדוגמא G4 TI) יש את אותה איכות ביציאת טלויזיה... או שאני טועה... :-X

פורסם
  • מחבר

הלוואי והיית צודק אבל אתה טועה...לכל חברה יש איכות אחרת ביציאות הTV וכניסות הVI ולחברות המייצרות את הTI יש גם איכויות שונות ברמת הדו מימד

פורסם

ל-GAINWARD Ti4200 שלי יש איכות מצוינת ב-TV OUT. זה גם מאד נח שאפשר לראות וידאו על מסך הטלויזיה ולעבוד על מסך המחשב בתוכנה אחרת לגמרי וזה לא מפריע אחד לשני.

פורסם

האיכות תהיה טובה מאוד אם תקנה מחברה טובה, ובקשר לDVD למחשב אם כבר יש לך CDROM טוב במחשב וכבר יש לך DVD בבית, אז אין צורך

אם אתה כבר קונה מחשב חדש לך על DVD במקום CDROM רגיל (מומלץ: ASUS או BENQ)

פורסם

הממ

זה משתנה לא רק מחברה לחברה, אלא מכרטיס לכרטיס.. נצטרך לחכות ולראות איזה צ'יפ TV-OUT כל חברה תשים..

פורסם
  • מחבר

בראור שזה הכרטיס שמשפיע אבל משום מה לא נראה לךי שגינוורד ירדו לאשפתות ואינוויזין יהפכו למודל לחיקוי של כל שאר החברות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים