פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר כן אפשרי להוסיף מאווררים של גלסיארטק, אבל אם שני מארזים דומים, אחד בא עם מאוורר אחד, השני בא עם 3, זה חוסך כסף.ופה צריך לבדוק עם כמה מאווררים בא כל מארז.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר אתה ממליץ להחליף את המאווררים הרגילים שבאים עם המארז כולם באופן גורף לגלסיארטק?לדוגמא אם הוא יקנה ריידמקס, לקנות 7 מאווררים גלסיארטק!? ולזרוק את מה שבא איתו?ואם הוא יקנה את האנטק, אנטק לא תשים מאווררים לא יעילים במארזים שלה, כך אני מאמין.לי יש במארז מאוורר שבא עם המארז 6A19 והוא סבבה לגמרי.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=186&catcode=183 עדיף לך את זה...
פורסם 2005 ביולי 820 שנים אתה ממליץ להחליף את המאווררים הרגילים שבאים עם המארז כולם באופן גורף לגלסיארטק?תלוי מה בא עם המארזלדוגמא אם הוא יקנה ריידמקס, לקנות 7 מאווררים גלסיארטק!? ולזרוק את מה שבא איתו?תלוי כמה שקט אתה רוצה? ומי צריך 7 מאווררים?ואם הוא יקנה את האנטק, אנטק לא תשים מאווררים לא יעילים במארזים שלה, כך אני מאמין.לי יש במארז מאוורר שבא עם המארז 6A19 והוא סבבה לגמרי.בד"כ המאווררים של אנטק שקטים, אבל גם לא תמיד.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים דווקא אני חושב שריידמקס יהיה עסקה מצויינתללא הספק הג'נרי הוא עולה 280 שח, הוא מגיע עם 3 מאווררים שקטים ועוד הכנה של 4 בצד של ההארדיסק.יש עליו ביקורת מאוד מחמיאה באתר.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר לא יודע יצאתי מבולבל לגמרי...ריידמקס, סאנבים, צ'נברו, אנטק...איך לעזאזל בוחרים?
פורסם 2005 ביולי 820 שנים האם המארז+ספק האלו יחזיקו מערכת של AMD3000 X800XL 1GB וכו:http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSTTVB1000SBPSS&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1769תודה וסליחה על ההתפרצות לתרד
פורסם 2005 ביולי 820 שנים אז אל תתפרץ ותשאל במקום המתאים.אני עונה להודעה שמתחתי ולא מגיב שנית כי אני לא רוצה לפתח את הנושא הזה.תקשיב לא הייתי עונה בכל מקרה כי לדעתי זה ממש לא במקום ששואלים שאלה בפורום הלא נכון ובלקיחת תשומת לב מהנושא המקורי. אני בטוח שלא הייתה שמח אם זה היה הת'רד שלך ומישהו היה שואל שאלה לא קשורה.תשאל בדיון על ספקי הכוח אני בטוח שישמחו לענות לך.אגב, הליכי הנימוס שלך ממש לא משנים כל עוד אתה לא מקלל, מעצבן, מסכסך וכו'.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים לא היה עדיף לחסוך את ההודעה שלך ולענות כבר?אני בטוח שאם לא הייתי מבקש סליחה היית פשוט עונה אז למה סתם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.