עבור לתוכן

6600GT vs 6800LE

Featured Replies

פורסם

שלום כולם.

רציתי לשדרג את כרטיס המסך שלי והייתי יחסית סגור על 6600GT. אבל עכשיו שאני מסתכל ב-KSP המחיר של ה-6600GT עלה בעוד 200 שקל וה-6800LE נכנס שוב לשיקול שלי.

אז רציתי לדעת, איזה כרטיס יותר טוב מבין השתיים ללא אוברקלוק, איזה כרטיס מביא את התמורה הטובה ביותר למחיר,ובמידה ופתיחת הצינורות מצליחה ב-6800LE, איזה שיפור מתקבל?

פורסם

נטחן.

תעשה חיפוש.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי, אף אחד לא נותן תשובה חד משמעית.

פורסם

אישית הייתי הולך על ה 6600GT , רק בגלל שהסיכויים שלך לפתוח צינורות עיבוד ב 6800LE הם לא כל כך גבוהים, כמו כן זה לא שאני מאוכזב מהכרטיס שלי (חתימה למטה) אך ראיתי שהמון הצליחו להגיע לתוצאות כמו שלי עם 6600GT ואפילו יותר טובות בלי כל הדברים שעשיתי- פתיחת צינורות עיבוד OC ותוספת מתח)

פורסם
  • מחבר

אתה אומר לי ש-6600GT בסטוק הגיע לתוצאות שלך אחרי פתיחה וOC?

פורסם

KSP ממש מוזרים שהם העלו את המחיר ל1200, בסך הכל זה XFX, לא נחשבת בין החברות האיכותיות ביותר.

פה יש את הLeadtek, אחת החברות הכי טובות לGeForce, והכרטיס עולה 1091 (לא מצאתי את גרסת האקסטרים) -

http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=968&osCsid=ca933fe0b1eb90cebece96d1c03de40b

פורסם
  • מחבר

היה לי ניסיון מאוד גרוע עם חברות לא מוכרות שיש להם אתר באינטרנט ואי אפשר לפנות למישהו שצריך. לא תודה. אני מעדיף לקנות ממישהו שיש להם חנות ממשית ליד הבית שלי.

פורסם

KSP ממש מוזרים שהם העלו את המחיר ל1200, בסך הכל זה XFX, לא נחשבת בין החברות האיכותיות ביותר.

פה יש את הLeadtek, אחת החברות הכי טובות לGeForce, והכרטיס עולה 1091 (לא מצאתי את גרסת האקסטרים) -

http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=968&osCsid=ca933fe0b1eb90cebece96d1c03de40b

XFX באותה רמה כל לידטק ודיי לדבר שטויות NVIDIA מחשיבה את XFX אחת השותפות המרכזיות שלה.

היה לי ניסיון מאוד גרוע עם חברות לא מוכרות שיש להם אתר באינטרנט ואי אפשר לפנות למישהו שצריך. לא תודה. אני מעדיף לקנות ממישהו שיש להם חנות ממשית ליד הבית שלי.

באיזה אזור אתה גר כרטיסים של LEADTEK ו XFX יש בכל חנות על רמה. (NOA\KSP)

פורסם

באיזה אזור אתה גר כרטיסים של LEADTEK ו XFX יש בכל חנות על רמה. (NOA\KSP)

דווקא לNOA אין XFX, היחידה שמחזיקה XFX היא KSP.

פורסם

תיקנה בפנדס הם מוכרים ב1050 את של גיגהבייט ושל לידטק ב1090 או פחות

פורסם

KSP יבואנים של XFX בארץ.

פורסם

תיקנה בפנדס הם מוכרים ב1050 את של גיגהבייט ושל לידטק ב1090 או פחות

לא להתקרב לפנדה.

קניתי -> נידפקתי ->לא ממליץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים