פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחפש אוזניות inear תקציב כרגע לא יודע בהתאם לדגם הנבחר אבחר את האוזניות אבלשלא יהיה מאוד יקרותתודה-אסף אלקוסר-
פורסם 2005 ביולי 720 שנים איך ה-MX550 של סנהייזר? עולות כ-160 ש"ח... איכותיות וטובות... כמובן שיש יותר טובות.אין הערכת מחיר כללית גבול עליון לפחות?
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר אם תוכל לפרט לי קצת על האוזניות...המחיר אגב הוא לא הגבול העליון שעומד על 250
פורסם 2005 ביולי 720 שנים לי יש את ה-MX400 שקיבלתי עם הנגן שלי והם טובות מאוד.ה-MX550 יותר טובות משלי... אני לא יודע עליהם הרבה רק שאלו אוזניות איואיר איכותיות.אני לא מכיר אוזניות שממש על הגבול העליון...
פורסם 2005 ביולי 820 שנים נדמה לי שהוא התכוון שזה גבול התקציב שלו (המקסימום שהוא מוכן לשלם).איפה יש את ה MX550? שאלתי בצליל ולא היה להם מושג מה הם מוכרים.יש למישהו את ה MX יותר מ3 חודשים ויכול להעיד על האמינות שלהם? כי משום מה הסנהייסרים לא עשו עלי רושם של עמידים במיוחד.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים אפשר להשיג אותם באתר בשם מוזיקה 10היו לי אותם במשך 4 חודשים אוזניות מצוינות עד שהחתול שלי החליט להשתעשע קצת ואכל את החוט שלהם אז הזמנתי אותם עוד פעם
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מה הבעיה עם סנסהייזר? הם עמידים עד לגובה של שבע מטר וזה בדוקלמה אתה מתכוון?
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מה הבעיה עם סנסהייזר? הם עמידים עד לגובה של שבע מטר וזה בדוקלמה אתה מתכוון?בטעות שלחתי פעמיים... למחוק!
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים נדמה לי שהוא התכוון שזה גבול התקציב שלו (המקסימום שהוא מוכן לשלם).איפה יש את ה MX550? שאלתי בצליל ולא היה להם מושג מה הם מוכרים.יש למישהו את ה MX יותר מ3 חודשים ויכול להעיד על האמינות שלהם? כי משום מה הסנהייסרים לא עשו עלי רושם של עמידים במיוחד.אמרו שהם לא עמידים הוכחתיע שהם מאוד עמידים זה הכול
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים הם עמידים בכל דבר חוץ מחתולים סתם... יש לי MX400 כבר חצי שנה והם אחלה עדיין... סנהייזר היא חברה איכותית לא נראה לי שהאוזניות לא עמידות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.