עבור לתוכן

ניקוי המקלדת

Featured Replies

פורסם

שלום

המקלדת שלי שהיתה די לבנה נהפכה להיות די שחורה מהליכלוך ורציתי לנקות אותה , אני גם מרגיש שלפעמים מקשים נתקעים לי ואני צריך ללחוץ יותר חזק בשביל שהם יעבדו.

אז איך אני מנקה את המקלדת?

יש לכם שיטה מסויימת? זה יכול לעזור לתקיעות שיש לי במקלדת?

פורסם

נסה עם ספריי CONTACT

פורסם

הכי איכותי, זה תפרק את כל המקשים, וכל הפלסטיקים, ושים אותם במדיח כלים. או אם אתה רואה שזה כתמים קשים כאלו (מה אני פרסומת לסנו???????) תשרה אותם במים חמים-רותחים. לא רותחים, שלא ימס לך, לא נראה לי אבל לך תדע. אחרי שאתה משרה אותם, - למדיח!

פורסם

ניסית את זה פעם? :-\

פורסם

אכן.

התיסכול\אתגר היחיד, להחזיר הכל חזרה. לא מסובך, ממש לא. פאזל. אבל אתה יכול "לרמות" ו:

או לצלם את המקלדת.

או להעתיק ממקדלדת אחרת. :jump:

פורסם

יש ליר רעיון יותר טוב: תשרה במיים רותחים, שים במכונת הכבידה עם חומר טרמי 3 גרם, אחר כך שים במייבש על מהירות הכי גבוהה, לאחר מכן הכנס למדיח, לאחר מכן תנקה במטלית עם סנו נוד ופתח על זה מיים באסלה. :lol:

פורסם

תזוקי.. ניסית טיפה להצויא את אחד מהכפתורים הוא לא יוצא.. לנסות ביותר כוח? אני מפחד לשבור את המקלדת האהובה עלי.. (QUATUM בלי שום כפתור שלא צריך).

פורסם

אל תדאג

קח סכין, או סרגל מתכת, או פותח מכתבים או מברג רגיל (לא פיליפס, איך קוראים לזה בכלל?!) ותתחיל מהכפתורים הצדדיים. במין תנועת הרבה כזאת. אתה תראה. לא ישבר, אבל זה עף קיבינימט, נסה לתפוס. אחרי 107 מקשים אתה כבר מומחה. ;D

פורסם

ניסיתי את זה פעם אבל במקום הכפתור נישבר לי הסרגל ( מפלסטיק ) וחתיכה ממנו עפה על חבר שלי ושרטה אותו בכתף.

פורסם

lol

פורסם

ניסיתי את זה פעם אבל במקום הכפתור נישבר לי הסרגל ( מפלסטיק ) וחתיכה ממנו עפה על חבר שלי ושרטה אותו בכתף.

אתה ילד מסכן :lol: :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים