פורסם 2002 ביולי 2623 שנים הורי היקרים טסים ביום שני לחו"ל, בא לי לבקש מהם איזה Gianward GeForce4 Ti4200 נחמד ואולי גם הארד דיסק.אני יודע שגלאי המתכות בשדה התעופה יכולים להרוס חומרה רגישה אשר תעבור בהם, אך אני לא זוכר בידיוק איזה חומרות... אולי אתם?לא בא לי להגיע למצב שה-Ti4200 יגיע אליי וכל מה שישאר לי לעשות איתו זה מחזיק מפתחות....
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מחבר אממ... אני לא מספיק משוגע בשביל להעביר מסך מחו"ל... הוא *קצת* כבד מידי.
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים חשבתי ככה...אני לא מאמין שהוא הורס חומרה-אבל אני לא בטוח, נראה לי שהזכרונות די פגיעים לדבר הזה.
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים הוא לא הורס חומרה, לא פעם אחת העברתי חומרת מחשבים דרך השיקוף, והחומרה עדיין תקינה.
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים לא ידעתי שזה הורס חומרה.איך אפשר להתחמק מהבודקים?א. לירות בהםאו ב. להגיד להם : "תראו ציפור" וכשהם מסתובבים להתחיל לרוץ
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מחבר לא ידעתי שזה הורס חומרה. איך אפשר להתחמק מהבודקים? ב. להגיד להם : "תראו ציפור" וכשהם מסתובבים להתחיל לרוץ :lol: :lol: :lol:
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים לא ידעתי שזה הורס חומרה. איך אפשר להתחמק מהבודקים? ב. להגיד להם : "תראו ציפור" וכשהם מסתובבים להתחיל לרוץ :lol: :lol: :lol: עזבו אתכם, ציפור זה כבר פאסה...היום חייזרים זה חזק באופנה !!! ;D ;D ;D
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים הורס!? מי סיפר לך שטויות כאלה? (א-ו-ל-י רק מסכים) את המחשב הנוכחי שלי (ראה מפרט), למעט המסך והרמקולים הבאתי מחו"ל בחלקים. בנתיים (שנה וחצי) הכל עובד. נ.ב. עכשיו אני מבין למה כל המסכים הכחולים גם ב-XP... :lol: just kidding
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים הממאם אתה מביא הארדיסק --שמעתי איפשהו שיש להם הגבלה של 10000 רגל בגלל הלחץ אויר (למרות שאני הבאתי אחד של מקסטור/קוונטום ולא קרה לו כלום)
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים הממ אם אתה מביא הארדיסק --שמעתי איפשהו שיש להם הגבלה של 10000 רגל בגלל הלחץ אויר (למרות שאני הבאתי אחד של מקסטור/קוונטום ולא קרה לו כלום) וגם ה-HD של IBM שהבאתי שרד בגובה 40000 רגל. מאיפה השמועות האויליות האלה? אתם מנסים להתחרות ברוטר?
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים הממאם אתה מביא הארדיסק --שמעתי איפשהו שיש להם הגבלה של 10000 רגל בגלל הלחץ אויר (למרות שאני הבאתי אחד של מקסטור/קוונטום ולא קרה לו כלום)הלחץ במטוס נשמר , לכן אני לא רואה שום בעייה. (אבל אם יפרץ חור במטוס, ההרד-דיסק יהרס, ורוב הסיכויים שהוא גם לא יחזור אלינו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.