עבור לתוכן

ה h10 שלי נתקע אני לא יודע מה עושים? דחוף!!!

Featured Replies

פורסם

ה h10 שלי נתקע אני לא יודע מה עושים? מישהו יכול לייעץ לי כי אני לא רוצה לנתק את הבטרייה אני חושב שזה יפגע בהרד דיסק. למישהו יש רעיון או משהו? זה ממש מלחיץ!

פורסם

מתי הוא נתקע?

פורסם

סידרתי את הבעיה,את כל הקרדיט אני נותן ל-irnal_Mortum שישר עזר לי.

גם לך-ptyahoo אני חייב לתת קרדיט על קניית המכשיר, זה הכל בזכותך, אם אתה לא היית לא היה היום את המכשיר הפשוט      מ-ו-ש-ל-ם הזה!!!

אז לשניכם תודה, תודה ועוד פעם תודה אחת גדולה! :yelclap::yelclap: :yelclap:

דרך אגב זה אני A.L V.A פשוט במשתמש אחר.

פורסם

עכשיו המכשיר מנגן קטוע לאט לאט איזה מפחיד זה!!!

זה הסתדר, פתאום זה רץ חלק... . זה קרה כשכיביתי את המכשיר לאיזה דקה באמצע השיר, וכשהדלקתי חזרה הוא עשה את הקירטועים. אם המכשיר עוד פעם יתקע מומלץ להוציא לו עוד פעם את הבטריה או שיש פיתרון אחר?{למרות שאני לא מאמין שיש עוד} האם הוצאת והכנסת הבטריה פוגעת בהרדיסק של המכשיר?

פורסם

אחי יש לי כמה שאלות:

1. זה אמריקאי \ אירופאי

2. איפה קנית?

3. מממ למה זה מקרטע לך בדיוק? ואיך התחילה הבעיה הראשונה ואיך פתרת אותה? שלא יקרה לי..

4. איזה צבע?

פורסם

אחי יש לי כמה שאלות:

1. זה אמריקאי \ אירופאי

2. איפה קנית?

3. מממ למה זה מקרטע לך בדיוק? ואיך התחילה הבעיה הראשונה ואיך פתרת אותה? שלא יקרה לי..

4. איזה צבע?

1.אירופאי

2.Pda{החנות ששיגעתי אותך בגללה חחחחחחחח}

3.אני לא יודע בדיוק, אני משתמש במכשיר כבר 4 שעות רצוף ונהנה מכל רגע ורגע. - הבעיה הראשונה התחילה כשהקלטתי קטע, ניגנתי בגיטרה, שמתי הקלטה וכשהלכתי לbrowser וניסיתי לפתוח את הvoice זה קרה. זה היה חד פעמי לפי דעתי.

4.פחם, לא מפריע לי הצבע. דווקא מוצא חן בעיני הפחם.

מה איתך אחי? מה לקחת?{לקחת?}

עריכה: הגיוני שאחרי פחות מארבע שעות ירדו שני קווים?{אני שומע כמובן עם אקולייזרים ועל ווליום 20 ומשהו, אהה... וכל הזמן מתעסק בתפריטים}

פורסם

שאלתי באימייל כמה אתרים אם יש להם אירופאי \ אמריקאי ואני מקווה להזמין היום, לצערי זה רחוק מהבית שלי, ולא רוצה לקנות מPDA את הפחם לא בא לי עליו, בא לי כסוף

אממ וירדו שני קווים מתוך כמה?

ותגיד שהעברת שירים לא הייתה לך שום תקלה או משהו? פשוט בגלל ההקלטה?

פורסם

זה קרה לי איזה 3 פעמים כל הקטע שזה קטוע ב-4-5 חודשי שימוש זה משהו חד פעמי.

ובבקשה... המכשיר באמת מ-ו-ש-ל-ם!

היום הלכתי לבאג, בגלל בעיה שהיתה לי שהוא נתקע שנכנסתי ל-browser ושחכתי את הכבל חיבור למחשב להביא...

קיצור בסופו של דבר היה שם כנראה קובץ פגום שאני הכנסתי אז מחקתי את כל הקבצים שהיו לי במכשיר (רק המוסיקה) וזה עובד עכשיו כרגיל!

H10 RULEZ!

פורסם

שאלתי באימייל כמה אתרים אם יש להם אירופאי \ אמריקאי ואני מקווה להזמין היום, לצערי זה רחוק מהבית שלי, ולא רוצה לקנות מPDA את הפחם לא בא לי עליו, בא לי כסוף

אממ וירדו שני קווים מתוך כמה?

ותגיד שהעברת שירים לא הייתה לך שום תקלה או משהו? פשוט בגלל ההקלטה?

לא הייתה לי שום תקלה בהעברת שירים{אפילו העברתי 2.2 GIGA בעשר דקות!!!}.ההקלטה בסופו של דבר יצאה בסדר, רק ההשמעה נתקעה בהתחלה, הוצאתי את הבטריה, הכנסתי אותה והמכשיר עבד כאילו לא הייתה תקלה מעולם.

עכשיו אם זה יקרה לי שוב ושוב, מומלץ לנתק את הבטריה? זה לא פוגע הHD?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים