פורסם 2005 ביולי 820 שנים FLAC stands for Free Lossless Audio Codec. Grossly oversimplified, FLAC is similar to MP3, but lossless, meaning that audio is compressed in FLAC without any loss in quality.בקיצור זה פורמט שלא מאבד מהאיכות של הדיסק המקורי, אני אישית לא אודיופיל עד כדי כך שאני שם לב להבדלים. אבל יש מי שכן כנראה.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים צריך אוזניות ברמה של לפחות גארדו 80 והוא הפורמט היחיד(למיטב ידיעתי) שאם מעביר את המקור לפלאק ואת הפלאק בחזרה לפורמט המקורי אז כל הביטים עדיין שמה
פורסם 2005 ביולי 820 שנים אאאא הבנתי טוב בסדר תודה !!!!!יאללה חברה מה להחליט מה ליקנות.... אני מת ליקנות אני עוד מעט חוזר מאמריקה ורוצה להזמין לפני שאני חוזר!
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים כן מצאתי אותו רק באתר הרישמי שלהם באמריקה הסתובבתי יום שלםכאילו במנהטן וניכנסתי רק לחנויות אודיו אתם יודעים שמוכרים שם מוצרי אלקטרוניקה ואין שם שום מכשיר חוץ מאייפוד אף פעם אני לא יבין את האמריקנים האלה וגם עכשיו אני לא מבין מה הם כל כך אוהבים את המכשיר המעפן הזהההה אין בוא כלום תבינו כל אמריקה מסתובבת עם זהאני הולך במנהטן רואה כל בן אדם הולך עם זה..ומה איתך אחי מה אתה קונה בסוף?
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים ומה איתך אחי מה אתה קונה בסוף?H340 הזמנתי מוואלה שופס, הגעתי למסקנה שהוא יותר משתלם לי מגיע עם באנדל מעולה שכולל הכל, גרסא ארופאית אחריות שנה בארץ, תשלומים ומחיר טוב (1999) משלוח חינם וגם 10GB יותר מה- X5 הגדול..
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים אאאא אתה קונה את זה בסוף הבנתיטוב הקיצר מתי שתקבל תיכתוב קצת סיקור על המכשיר עם תמונות וניראה עם אתה נהנה מהמכשיר!תגידו x5l או יכול לשמש כדיסק און קי??
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים אז ניראה שאני ילך על אודיו אבל עם באמת היה לאודיו מן אחריות כזאת בארץ למכשירים מחול כמו לאייפוד ולאייריבר לא הייתי חושב אפילו לשניה ליקנות אותואבל אני מאוד רוצה למקרה שיהרס לי המכשיר אצלי המכשירים נופלים מאוד מהריאללההה השתגעתי עם כל הנגנים האלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.