פורסם 2002 ביולי 2623 שנים כאמור בכותרת- האם GeForce 4 TI4200 של MSI יכול להתחבר לטלוזיה שלי (פירוט בהמשך) דרך הכבל S-Video שמקבלים בבאנדל של הכרטיס??בטלויזיה שיש לי יש שתי כניסות- אחת עגולה ובפנים יש עוד עיגול קטן וכתוב מתחתיה 75 ANT ואליה מתחבר הכבל של הכבלים. ויש עוד יציאה די גדולה (משהו כמו DVI בגודל) ויש בה 20 כניסות של פינים (10 כל שורה שתי שורות).???
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מחבר אבל אמרו לי שRCA זה איכות חרא אין אפשרות אחרת? אם תריכים לקנות מתאם למה הם שמו רק כבל S-Video? ולפי מה שאתה אומר זה אמור להתחבר ליציאה הגדולה של ה20 כניסות של פינים? וכמה מתאם כזה עולה? תיקון- 21 יציאות של פינים
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים בכל חנות אלקטרוניקהוזה לא צריך לעבור את 15 שקל!שאני קניתי את הPS1 לפני כמה שנים קיבלתי איתו מתאם כזה
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מחבר עוד לא הבמתי אם זה מתחבר לחיבור של ה21 פינים או לחיבור העגול של הכבלים?
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מחשב = עגול, TV מתחבר לסקארט. (ככה זה נקרא) איכות גבוה יותר מRCA מתקבלת מSVIDEO או מקונפננט, אבל זה לא משנה אם המקור לא איכותי (מחשב) רק אם זה DVD יש על מה לדבר.
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מחבר ומה זה בדיוק הסקארט הזה? תוכל לתאר איך זה נראה? : ושתדע שאני לא מתכוון לראות על זה סרטים, הכוונה שלי זה להשתמש בטלויזיה בתור מסך שני... וזה אמור להיות באיכות של מסך מחשב רגיל לא?
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים ומה זה בדיוק הסקארט הזה? תוכל לתאר איך זה נראה? : ושתדע שאני לא מתכוון לראות על זה סרטים, הכוונה שלי זה להשתמש בטלויזיה בתור מסך שני... וזה אמור להיות באיכות של מסך מחשב רגיל לא? סקארט זה חיבור שחור מלבני וארוך עם פינים יחסית עבים והשאלה השניה שלך ממש אבל ממש לא.
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים http://www.vivanco.co.il/ProductFromSearch.asp?text=12318אתה צריך משהו כזה, מה שנמצא בצד שמאל זה Scart וזה מתחבר לטלוויזיה שלך.יש גם מעבירים שעושים את הדבר הבא, נכנסים לScart והופכים אותו לשלושה שקעים של RCA, אודיו ימני, אודיו שמאלי וודיאו.
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר טוב אז אני מבולבל ??? מי נחמד ויסביר לי מה כל אחד: S-VIDEO, RCA ו-SCART... מה טוב מה לא ומה ההבדל... וגם המתאם הזה לא עולה בדיוק 15 שקל בפלונטר זה עולה 100+ שקלים .... חייבים אותו?
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מחבר היום ראיתי מתאם 21 PIN ל-S-VIDEO) S-S) באורך מטר בהום סנטר וזה עלה 60 שקל איפה אני יכול לקנות אפילו רק מתאם בלי כבל במחיר יותר נוך?? [זה UP מנומס להודעה הקודמת ;D]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.