עבור לתוכן

6600GT מריץ חלק משחקים כמו Doom 3 על HIGH?

Featured Replies

פורסם

כן או לא?

ואם לא...אז האם את NFSU2 הוא מריץ חלק על הכי גבוה ללא פילטרים?

פורסם

כן

וכן

פורסם

אפשר גם להריץ אותו על ULTRA אבל זה סתם יקרטע ואתה לא תראה הבדל בגרפיקה.

פורסם

לי אישית יש 6600 לא GT ומשום מה הוא גם מצליח להריץ את דום3 בהגדרות הכי גבוהות חלק, ככה שכנראה זה לא רק הכרטיס מסך אלא גם שאר החלקים.

פורסם

יש מצב שכן אבל רק בתנאי ששאר הרכיבים על רבה גבוהה כמו מעבד ומינימום של גי'גה זיכרון.

פורסם

לי אישית יש 6600 לא GT ומשום מה הוא גם מצליח להריץ את דום3 בהגדרות הכי גבוהות חלק, ככה שכנראה זה לא רק הכרטיס מסך אלא גם שאר החלקים.

הכי גבוהות אתה מתכוון HIGH או ULTRA ?

פורסם

הכוונה היא ל- HIGH למרות שגם ב ULTRA עובד חלק מקרטע רק כאשר יש יותר מבערך 5 חיילים שתוקפים בו זמנית (לצערי 6699 זה עדיין לא 6600GT)

פורסם

הכוונה היא ל- HIGH למרות שגם ב ULTRA עובד חלק מקרטע רק כאשר יש יותר מבערך 5 חיילים שתוקפים בו זמנית (לצערי 6699 זה עדיין לא 6600GT)

חחחח רץ לך חלק ב ULTRA ?? 6600??

אחי אתה חי בסרט , ושאתה אומר אח"כ שבאים יותר מ 5 חיילים זה מתחיל לקרטע? אז זהו שאתה מדמיין , גם ה 6600GT לא מצליח לעבוד בצורה חלקה גם עם חייל אחד אז שלך עד 5 חיליים עובד חלק?

נחמד לשמוע , בקיצר הULTRA זה לכרטיסים רציניים , ושיעבוד חלק זה כרטיס עם 512MB זיכרון....

פורסם

דום 3 אני יכול להריץ על ULTRA אבל זה קצת יקרטע ולא רואים הבדל בגרפיקה אז זה באמת מיותר.

משום מה DOOM 3:ROE רץ אצלי לא משהו לא יודע למה. כנראה בגלל המפלצת שזורקת כדורים ירוקים.

כל פעם שאני רואה אותה במסך-אוטומטית יורד לי ה-FPS.

וד"א Shaker

512MB לא נותנים יותר מ-2 FPS אם בכלל.

פורסם

שמע ניטרוס יש לך מערכת בדיוק כמו שלי ונכון שמריצים על ULTRA זה עכשיו יותר מהיר ממקודם כנראה בגלל הדריוור החדש , וכן אין שום הבדלים בגרפיקה ...

עדיף לשים 1280:1024 על HIGH רואים סבבה ...

בכללי איך אתה מרוצה מהכרטיס במערכת הזאת?

פורסם

512MB לא נותנים יותר מ-2 FPS אם בכלל.

לא מדוייק....

512MB בכרטיס כמו 7800GTX ייתן שיפור עצום, של הרבה יותר מ1-2 FPS, כי יש ליבה חזקה שיכולה לנצל את הזיכרון העודף.

512MB על X800XL לדוגמא, מה לעשות, לא עושים את העבודה.

פורסם

Raul האם קיים 7800GTX עם 512MB? לא קיים וכנראה שלא יהיה קיים.

דיברתי על ה-X800XL וכרטיסים מהדור שלו.

Shaker

בכללי אני מרוצה אבל הבעיה שהמערכת שלי מגבילה אותי.

פורסם

גם לי יש 6600GT והוא מריץ לי חלק את דום 3 נייד פור ספיד אנדרגוונד 2 ועוד הרבה משחקים כבדים על High....

עם הוא לא מריץ חלק אז תנסה להוריד דירבר חדש...

פורסם

Raul האם קיים 7800GTX עם 512MB? לא קיים וכנראה שלא יהיה קיים.

רובם אם לא כולם כאלה...

כלומר עם 512...

פורסם

רובם אם לא כולם כאלה...

כלומר עם 512...

תביא לינקים...

אני עדיין לא מאמין שקיים 512MB בכרטיס הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים