עבור לתוכן

Deep Purple project עדכון עמ'4 (7/10) עדכון קטן

Featured Replies

פורסם

בטח אחותך מאוד תואהב את זה!! נראה טוב!!

מקווה שלך לא יהיו פאקים כמו אצלי (עם הספק שלי)

• תגובות 37
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

החלטתי להוריד את הבליטה מסביב לתעלת איורור, כי פשוט לא מתאימה למראה השטוח, לכן החלטתי להוריד את הבליטה, ולהחליק את החלק הפנימי על מנת לתת לתעלה מראה יותר "אוירודינמי" ונקי.

וגם ישרתי את האזור של הפנלים, ושמתי משכה מיוחדת שהיא יותר עדינה מהבונדו, בשביל לכסות את החורים ובהשריטות הקטנות על גבי הבונדו.

ובשביל לבדוק אם המשטח שבו נמרח הבונדו באזור הכונוס ישר ומדוייק, צבעתי שיכבה דקה מאוד של פריימר.

PICT0270.JPG

יצא חלק יחסית באזור התעלה, אבל יש מקום לעוד תיקון קטן, ובשאר המקומות שנצבעו יצא דיי מושלם,

כמו כן קניתי כבר את הפנאל של musketeer משומש במחיר מציאה (תודה ל Ice2K), ובקרוב יקדחו החורים באזור המפרצים שנמרחו עם בונדו, ושם ימקומו המדים.

ושתי הפוטנציומטרים של Musketeer ימוקמו בצידי הפאנל.

PICT0271.JPG

עדכונים בהמשך..

פורסם

נשמע פרויקט מעניין...

דייפ פרפל שולט!!!!!

תעדכן

פורסם

יפה מאוד אחי :)

פורסם

יפה מאוד!

תמשיך לעדכן!

פורסם

עבודת בונדו טובה :yelclap:

פורסם

עבודה מצויינת! המשך כך! :xyxthumbs:.s

פורסם

עבודה מדהימההה!! :yelclap: :yelclap:

ללא ספק יש לך כישרון :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות החמות. :xyxthumbs:

אני צריך את עזרתכם בנוגע למיקום המדי הפנאל של המוסקיטיר.

היום פירקתי את המדים והלדים מהפנל ומהלוח הלחמה, ואני עדיין לא החלטתי סופית איפה כדיי לי למקום אותם.

התיכנון המקורי היה למקום אותם מתחת לסידירום, אבל כבר סיימתי שם את עבודת הבונדו, ואין לי כוח לחתוך שם ולתקן את החורים.

או לשים אותם בצורה אנכית איפה שהיה הכפתור כיבוי הישן והחדש.

הנה תמונות שמדגימות את האזורים שאני רוצה לחתוך.

מתחת לסידי רום

PICT0275.JPG

בצורה אנכית

PICT0272.JPG

עם אני ישים בסוף את המדים האנלוגים בצורה אנכית, ישאר לי החלק העליון ערום ומשעמם (כי הסידיריום יהיה מוסתר), אז אני כנראה ישים שם צג LCD 20X4.

אז איזה צורה ניראת לכם יותר טובה?

פורסם

אמממ האנכית נראת טוב יותר

אבל גם מתחת לסי די רום נראה טוב

פורסם

אם באמת תוסיף מסך LSD אז תשים בצורה אנוכית זה יפה יותר ,ומקורי יותר וגם יחסוך ממך עבודה..

אם לא תוסיף מסך LSD אז באמת זה יצור שטח ריק גדול מדי ויצא מגעיל ואז תשים אותו מאוזן..

ופרויקט יפה מאוד!! :yelclap: :yelclap:

פורסם

לדעתי אופקית

מסך LCD ומתחתיו עוד השלושה האלו בצורה אופקית גם כן יהיה הכי יפה.

ה-LCD יכול להיות איפה שהיו המפרצי 5.25" ומתחתיו שלושה חורים למדים האלה איפה שהיה הכפתור הפעלה והכונן דיסקטים

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אנכי!

אבל תשים אותם ממש אחד מתחת לשני ועם קצת רווח! זה גורם למארז לראות כאילו ניצלו את השטח שלו טוב וזה נותן לדעתי לפחות אפקט יפה...יותר מיוחד מכל המחשבים בעולם בערך שהכל אצלם מונח אנכית!

פורסם

בצורה אנכית זה יפה יותר מכיוון שאין הרבה מחשבים עם פאנל אנכי, וזה מראה על רענון כלשהו.

פורסם

את המפסק המואר אפשר לקנות ב - www.frozencpu.com למי ששאל , המפסק יעלה לך 100+ ש"ח ועוד ודמי משלוח יחסית יקרים..

אני מכיר את המארז שממנו לקחת את הרעיון...

יש לו גם מסך LCD בצידו השמאלי מאחורי דלת עם חלון פרספקס.

bd15c18456fc19b0304c8ab1482e89d0030000.aspx

זה מארז ממש יפה , אני מקווה שתצליח להגיעה לרמת הגימור שלו כי היא באמת נפלאה.

אם כן אז זה יצא לך משהו משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים