עבור לתוכן

טס לתאילנד בקרוב, מעוניין להביא חלקים חדשים.

Featured Replies

פורסם

אני טס לתאילנד בעוד כחודש וחשבתי לעצמי למה לא להביא לי איזה כרטיס מסך חדש + מעבד+ לוח אם...

הרבה זמן לא התעמקתי כל כך בחומרה ככה שאני יודע רק בכיוון של מה ללכת וזה בלוח אם למעבד AMD שיכלול איתו PCI-E לכרטיס מסך ושלא יהיה חוסר תאימות בינו לבין ההארד דיסקים הקיימים שלי שהם ATA133 ולא SATA, זכרונות אני כבר אארגן פה..

לרשותי עומדים בערך כ600-700 דולר, אבל זה תאילנד אל תשכחו...

בקיצור מי שאולי יכול לעזור לי בבחירה זה יהיה נחמד.

בתודה.

פורסם

לפי מחירי Newegg, אפשר לקנות בתקציב הזה 3500 + DFI nF4 Ultra-D + 6800GT

פורסם

אל תשכח שזה תאילנד

אולי הכרטיסים יהיו מקוריים ולא מזוייפים אבל יש מצב טוב שהם משופצים וחוץ מיזה מה עם אחריות?

המחירים שם למוצרי מחשב לא כל כך זולים אל תתפתה.

ואם כבר אתה קונה אז לא בטוקיו סנטר כי שם הכל או כמעט הכל מזוייף או משופץ.

חפש כבר עכשיו באינטרנט משווקים של מוצר שאתה צריך בתאילנד ולך אליהם אל תתפתה למחיר זול מידי"הזול עולה יקר"

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אולי אתה מכיר חנויות שבהן אני יכול לקנות? ויש את הקניון הזה שהוא רק לרכיבי מחשב, על אחריות אני לא דואג, אלא על אמינות...

פורסם

לפני שבוע הסתובבתי בתאילנד, הייתי בבנגקוק בשני מרכזי מחשבים כאלה (בקניון הגדול ובפנטיפ- מרכז המחשבים).

אני יכול להגיד לך שזה יפה מאוד שם, כל המסכים, המחשבים והכול.

המחירים שם יותר זולים ביחס לארץ אבל לא כלכך משמעותי, עשיתי חישוב שמחשב שם יעלה בערך 3/4 מהארץ.

אם מפרט עולה בארץ 4000 שם יעלה 3000 וגם זה מאוד אופטימי!

המחירים בסין או בארה"ב יותר זולים מאשר בבנגקוק (הסתובבתי רק שם), אבל עדין זה שווה!

* אפשר לסמוך על האמינות, קניתי שם הרבה עוד לא נפלתי פעם אחת. (אפילו פאלפון מיוחד ב650$).

*לקניון שהוא רק למחשבים קוראים הפנטיפ, בקומה הראשונה זה גד'אטס ותצוגות של מסכים (בעיקר סמסונג).

* הקניון הוא גדול אבל המבחר לא ענק כלכך, יש חברות שפשוט לא תמצא שם ושיש בישראל כגון זלמן, וייוסוניק וכו....

*פאלפונים ונגני MP3 שווה לקנות שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים