פורסם 2005 ביולי 520 שנים שלום.כשאני משחק במשחקים כבדים שלוקחים הרבה זכרון, הם מתחילים להיות איטיים טחרי זמן לא קצר.וכשאני יוצא לדסקטופ, אני רואה בבאר אייקון של תמרור צהוב עם סימן קריאה שמודיע שלי שכמות הזיכרון מועטה מידי...המפרט שלי הוא זה:pentium 4 2.8 GHz1024 DDRradeon 9800 XTרשימת התהליכים שלי:http://img103.imageshack.us/my.php?image=36655648zb.jpgיש לי וירוס או ספייוור?או תוכנות לא שימושיות שלוקחות הרבה זיכרון?תודה.אני רוצה להוסיף שאני משחק במשחקקים כמו Battlefield 2 ו-Doom 3 שלוקחים 700 ומעלה זיכרון, וזה עדיין לא מספיק, ואני סוגר את כל התוכנות לפני שאני משחק.
פורסם 2005 ביולי 520 שנים הזיכרון הווירטואלי מועט מדייאצלי 1 ג'יגה יחד עם הזיכרון הווירטואלי המקסימום הוא 2463תן לווינדוס לכוון את הזיכרון הווירטואליאני עשיתי ככה וזה עובד מצוייןלך למאפייני מחשב שלימתקדםהגדרות ביצועים משהו כזהתעבור לכרטיסיה שנייהיהיה לך שם ניהול זיכרון ווירטואליתבחר בשווינדוס ינהל
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר הזיכרון הווירטואלי מועט מדייאצלי 1 ג'יגה יחד עם הזיכרון הווירטואלי המקסימום הוא 2463תן לווינדוס לכוון את הזיכרון הווירטואליאני עשיתי ככה וזה עובד מצוייןלך למאפייני מחשב שלימתקדםהגדרות ביצועים משהו כזהתעבור לכרטיסיה שנייהיהיה לך שם ניהול זיכרון ווירטואליתבחר בשווינדוס ינהללא מצאתי את זה...תוכל לפרוט יותר או להביא סקרינשוט?ואני משתמש בווינדוס XP.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים קליק ימני מחשב שלי>מאפיינים>מתקדם>כפתור הגדרות במסגרת ביצועים>עוד פעם בחלון החדש כרטיסית מתקדם>מסגרת זיכרון וירטואלי ללחוץ על כפתור שנה>לחיצה על כונן מסויים>בחירה בעיגול של "ווינדוס יקבע">כפתור קבע>אישור אישור אישור אישור עד שיוצאים ואתחול מחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.