פורסם 2005 ביולי 520 שנים שלום אני מתלבט בין שני הנגנים שבכותרת רוב הנתונים שלהם כמעט זהים, הנתונים ה"חריגים" הם: זמן סוללה - 17 שעות לריבר, 50 לאייאודיו תמיכה בעיברית - ריבר כן, אייאודיו לא זהו אני חושב אני נוטה יותר לכיוון הריבר, 17 שעות זה בהחלט מספיק לי אבל מאוד חשוב לי איכות הסאונד, לאיזה מהנגנים איכות יותר טובה? עם איזה מקבלים אוזניות יותר טובות? תודה לעוזרים
פורסם 2005 ביולי 520 שנים בתור אחד שעובד בחנות שמוכרת את האייריבר אני חייב לציין שהוא הולך ממש טוב. וזה מכשירחבל"ז. האיכות שמיעה בו ממש טובה והוא גם דיי עוצמתי.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים אני הייתי הולך על ה-G3 שמעתי עליו תגובות מצוינות.ו-DMX זה שהבטריה שלו "יותר מדי" זה לטובתו לא לרעתו!
פורסם 2005 ביולי 620 שנים שמעתי על ה-G3 רק תגובות טובות, אבל לגביי נגן האייריבר קראתי כמה תגובות נגדו, וכולם התלוננו על אותן הבעיות...וזאת לא הייתה תלונה אחת או שתיים, אלה היו המון תלונות. מבין השניים הייתי הולך על ה-G3, הוא יותר איכותי.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים תבדוק בגוגל, לא בדיוק זוכר! אבל בכל מקרה, יש לו שני נגנים, נגן ראשון קיבל המון תגובות חיוביות ואין אחת שלילית, לעומת הנגן השני שיש עליו גם תגובות חיוביות וגם שליליות! זה כבר ברור על איזה נגן הוא צריך ללכת (G3)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.