פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר עדכון: גרסה 1.3 תומכת כעת גם בתאגי OGG VORBIS, הורדה מהאתר שלי.עריכה: מי שרוצה לקבל עדכונים שישלח לי מייל ל: idanool @at@ gmail @dot@ comבכותרת icaptool subscribe. זהו.(ויתרתי על הרעיון של קבוצת הדיון בגוגל בגלל שזה לבעלי ג'ימייל בלבד)
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים תוכנה סבבה, פותרת הרבה בעיות, תודה רבה! אבל עדיין את שמות הקבצים אני רואה בג'יבריש גם בריבר, למרות שבמחשב הם מופיעים לא ברור (סימני שאלה וכאלה). הרצתי את התוכנה עם +u כמו שכתוב... תודה רבה עידן... :yelclap:
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים עדכון: גרסה 1.3 תומכת כעת גם בתאגי OGG VORBIS, הורדה מהאתר שלי. תגי WMA גם יהיה נחמד
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר תגי WMA גם יהיה נחמד אם תמצא לי ספריית C שפותחת אותם או תוכנה שיודעת לקרוא ולכתוב תאגים של WMA לתוך קובץ טקסט אז אני אשקול זאת...
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר iCapTool 1.4 + iLyrics 2.2.60לפרטים:http://planet.nana.co.il/iriver
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים נשמע מעולה, אני קונה בקרוב iRiver וזה יעזור לי מאוד!הצעה קטנה: תחליף את הפונט ל-Arial או משהו איכותי יותר (אם זה אפשרי).
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים אם תמצא לי ספריית C שפותחת אותם או תוכנה שיודעת לקרוא ולכתוב תאגים של WMA לתוך קובץ טקסט אז אני אשקול זאת...בעסה , אני לא מוצא , טוב נצטרך להפוך את כול הWMA לMP3 .
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר בעסה , אני לא מוצא , טוב נצטרך להפוך את כול הWMA לMP3 .זה לא רעיון טוב, אם כבר להמיר מדיסק ישירות לMP3 (או עדיף לOGG), אם תמיר מWMA לMP3 (או מכל פורמט LOSSY לפורמט LOSSY אחר) תקבל איכות גרועה ביותרעדכנתי לגרסה 1.45 (תיקוני באגים בעיקר)
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים באמת תשקול להחילף את הפונט ל arial או לעשות שתהיה אפשרות להחליף לכמה פונטים.. שתהיה בחירה..אחלה רעיון, כל הכבוד על היוזמה.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים זה לא רעיון טוב, אם כבר להמיר מדיסק ישירות לMP3 (או עדיף לOGG), אם תמיר מWMA לMP3 (או מכל פורמט LOSSY לפורמט LOSSY אחר) תקבל איכות גרועה ביותראתה בטוח? , כי עשיתי את זה כמה פעמים עם CDEX והאיכות יצאה בסדר גמור.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר באמת תשקול להחילף את הפונט ל arial או לעשות שתהיה אפשרות להחליף לכמה פונטים.. שתהיה בחירה..אחלה רעיון, כל הכבוד על היוזמה.על איזה פונטים אתה מדבר? בILYRICS ?
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר אתה בטוח? , כי עשיתי את זה כמה פעמים עם CDEX והאיכות יצאה בסדר גמור.תחשוב על זה שWMA מאבד איכות ביחס למקור בצורה מסויימת, וMP3 מאבד איכות ביחס למקור בצורה אחרת,אז מה שיוצא לך בסוף זה איבוד איכות משתי השיטות. אך יתכן שאם אתה לא שם לב לירידה באיכות מדיסק לMP3, אז לא תשים לב לכך במיוחד גם לאיבוד הנוסף אם לא תאזין טוב.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים על איזה פונטים אתה מדבר? בILYRICS ?את כולם, הפונט הנוכחי נראה "כמו לא יודע מה".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.