פורסם 2005 ביולי 520 שנים iCapTool 1.46 + iLyrics 2.2.60גרסה חדשה באתר, כולל הוראות לDB עברי עם TDT.כל המידע נמצא, כולל תמונות באתר:http://planet.nana.co.il/iriver
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים איזה מבין כל הקישורים פה הוא התוכנה ואני מבקש אם תוכל גם להראות לי איך להשתמש בצילום כי לא הבנתי כל ובעיקר לא הבנתי מה מיפה התוכנה
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים תודה עכשיו הרבה יותר נוח שאלה שנייה הדברים האלה שכתבתicaptool +u filenamesicaptool -u filenamesicaptool filenamesכאילו מה צריך להעתיק ולדביק התוכנה לעשות אנטר ???? ודבר שני העידכון לאייריבר יש לי את זה רק בסקינים אחרים זה אותו דברים או שבעידכון שלך זה עם תוספת ??? כי יש לך אחד כזה רק במקום אנימה יש לי של הווינדוס אקס פי כזה יפה
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים מחבר אוקיי הוספתי באתר שלי עוד טיפה הסברים וגם שני סקינים לבחירתכם. הסקין שיש לך עם ה"וינדוס אקספי" לא יעבוד לך עם העברית שלי (הם החליפו את הפונטים הרוסיים ואני את המערביים)
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים להגיד לך תאמת עדיף לא מובן לי כל הקטע של הפאטץ והicaptool +u e:\**\*.mp3 עזוב אני יחכה אמרו שעוד מעט יוצאו עידכון עם ממשק עברית מלא והוא יכול גם תיקיות וdb ו.....תודה בכל מיקרה
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים תודה על התוכנה,אבל יש לי בעיה איתה.אני לא מצליח להפוך את הספריות לעבריתרק את השירים ורק אחרי שבוחרים אותם להשמעה.איך אני מסדר את הספריות ?תודהnir.kaprik@gmail.com
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים מחבר מר קרבו, אתה רואה במחשב את השמות קבצים בעברית או בג'יבריש?אם אתה רואה בעברית אז לא הרצת את התוכנה עם +u (או שאתה לא משתמש בגרסה 1.2 שלי)איזו פקודה בדיוק הרצת ?
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים מחבר לבקשתכם החלפתי באתר את הקשוחות לגירסה הקוריאנית (בגלל ווליום גבוה יותר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.