עבור לתוכן

צריך עזרה והסברה בקשר לקניית מצלמה!

Featured Replies

פורסם

שמעו!

דוד שלי רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית.

עכשיו הוא רוצה לקנות בסביבות ה-5- 7 מגה פיקסלים!!!

אני לא מצליח להסביר לו שזה סתם ביזבוז של כסף.

איך אני אוכל להסביר לו שהוא יוכל להסתפק גם ב- 4 מגה פיקסל?

הדרישות שלו הם מצלמה קטנה ואיכותית (אני המלצתי לו על ה-A520 ועל ה- A95)

אם יש לכם הצעות אז זרקו...

הוא רוצה לקנות את ה-Sony DSCP93

שווה לו?

תודה!

פורסם

תסביר לו שמעל 4 מגה פיקסל זה למקצוענים שעורכים את התמונה אחרי צילום... תראה לו תמונה מפתוחת של 4 ו5 מגה פיקסל אם אתה יכול שיבין שאין הבדל בפיתוח...

בקשר לסוני... לא לגעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רק המקצועיות של סוני טובות... הפשוטות גרועות... הוא בטח רוצה סוני כי זה סוני...

אם הוא כבר רוצה 5-7 MP שיקח את זה אולימפוס C50 או C60 יש לחבר שלי C60 והיא מעולה... רק שלא יקנה סוני

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

חחח למקצוענים שעורכים תמונה? :lol: :lol:

ולמה פשוטי העם עם ה4 מגה פיקסל ו3 מגה פיקסל לא עורכים תמונה? :lol:

פורסם

הדרישות שלו הם מצלמה קטנה ואיכותית (אני המלצתי לו על ה-A520 ועל ה- A95)

פורסם

היום מגה פיקסלים ירדו למטה (לעומת העבר) בדרישות ממצלמה ביתית , והיום בטח לא לפי זה מתחילים להחליט מה לקנות. תבקש דרישות שלו מבחינת שימוש ותקציב שהוא מוכן להשקיע , לפי זה חפש מצלמה בשבילו. תמיד טוב שיהיו כמה שיותר מגהפיקסל , אבל זה לא צריך לבוא על חשבון שימושיות\איכות\תקציב.

בשוק הקומפקטיות יש את ה520 של קאנון שמאוד מפתה בגלל הזום הגדול יותר מהממוצע , הגודל הקטן יותר מהדור הקודם ,וזמן סוללה ארוך מאוד על שתי סוללות סטנדרטיות. כשהכי מעניין זה הזום הגדול יותר (4 לעומת 3). הבעייה שאין יותר מ 4 מגהפיקסל לסדרה זו וזה עלול לא להתאים לו. מבחינתי הבחירה היום בין ה A95 ל 520 היא קשה מאוד.

בכל מיקרה , תחזור אלינו עם דרישות מדויקות.

פורסם

צריכת חשמל - גורם מכריע בקניית מצלמה.

סיפור אישי :

לחבר שלי קנו במתנה מצלמה דיגיטלית של אולימפוס בארצות הברית באיזה 150 דולר.

לאחרונה הלכנו לטיול שנתי עם כל השכבה,והחבר הביא את המצלמה - בשביל הפדיחות.

באמצע הדרך החבר מוציא את המצלמה ואומר לי לצלם את חבר שלי שישן בצורה מפדחת.

ניסיתי למצוא פוזה נכונה במשך כמה דקות,ולקחתי כמה בערך 10 צילומים כדי שלא נתקע עם צילום גרוע.

בקיצור אחרי עשרה צילומים הבטריות מתרוקנת (שלוש בטריות אצבע - גודל סטנדרטי) ואני בהתחלה חשבתי שזה בגלל שכבר נעשה בהן שימוש לפני הטיול.

החבר שלי מביא לי אחרות ואני ממשיך לצלם. אחרי עשר דקות וחמישה צילומים הבטריות שוב נגמרות.

קיצר כל הטיול הוא נסחב עם 24 בטריות נטענות וכמה מטענים,ושהגענו לחדר עם חשמל הוא פתח לעצמו תחנת כוח אישית רק כדי לספק למצלמה שלו עוד 10 דקות וכמה צילומים בכל פעם.

עד היום אני יורד עליו שהבטריות בטח עלו לו יותר מהמצלמה.

פורסם

כי הוא לא השתמש בסוללות נטענות טובות שיספיקו להרבה מאד צילומים של חברה טובה כמו GP ואחרות שלא נמכרות בארץ.

פורסם

גם אני חשבתי כך, אבל הבטריות היו כמעט חדושת לגמרי,והם דווקא כן היו של GP ,עם מטען של GP .

המצלמה פשוט דפוקה. 10 תמונות ועשר דקות של פעילות גומרות את הבטריות.

פורסם
  • מחבר

אז למידע קצת יותר מדויק ויותר קולע...

התקציב שהוא מוכן להוציא על מצלמה זה 1500 בערך (הוא אומר לי שאין בעיה בתקציב אבל כשיבוא אליי ויראה את המחירים הוא יגיד לי שעד 1500 זה מספיק)

אני 1500 אז אני מתכוון (ליתר דיוק הוא...) שיהיה כלול שם נרתיק, USB, כבל טלויזיה, כרטיס זיכרון (256 לפחות), סוללות ומטען.

אני יודע שזה מוגזם לכן אפשר לחרוג מהתקציב...(ראינו מצלמה שעולה 1300 בלי שום ציוד למעט USB וראינו אותה מצלמה עם כל הציוד הנ"ל ב- 1800 והוא רצה לקנות למרות המחיר)

תודה!

פורסם

גם אני חשבתי כך, אבל הבטריות היו כמעט חדושת לגמרי,והם דווקא כן היו של GP ,עם מטען של GP .

אז קונים סוללות של 2300-2500 mAh.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים