עבור לתוכן

7VRX vs 7VRXP (בלי פי)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Smart I/O : Winbond Smart@IO

שורה חמישית בקטגורית הchipset

יש את זה רק לVRXP... אבל זה לא משנה לי כי אני לא הולך להשתמש בו.....

ולפי מה שאתה אומר עדיף לחבר את ההארד דיסק ליציאת IDE ואת הכונן תקליטורים גם, אבל יש אפשרות לחבר אותם על אותה יציאה ובכל למעשה להכפיל את מספר היציאות...

אני צודק?

• תגובות 40
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צודק אבל זה יותר איטי

פורסם

המצב האידיאלי זה מכשיר אחד לכל IDE

הRAID ON BOARD מאפשר את זה (הארדיסק אחד בIDE1, סידירום בIDE2 והארדיסק שלישי בRAID1) כשהרייד מכובה

פורסם

בקר רייד נותן קודם כל עוד 2 IDE

שהם קצת מיוחדים- אפשר לשים של מערך של הארדיסקים שיעבדו ביחד (תעשה חיפוש בwhatis.com raid)

הCT יותר טוב מהAC97

הP יותר זול אם אתה קונה גם מעבד וזכרונות.

אבל שניהם שווים לתחת. אני מציע לך לקנות אם כבר איזה כרטיס קול לפחות SB128.

SB128=CT5880

אתה החוליה החלשה, שלום!

השבב הוא אולי זהה אבל זה הכל, ואם תסתכל על כרטיס קול חיצוני אז תבין שיש הרבה יותר בכרטיס קול מאשר רק שבב כמו מגבר פנימי וכו', לכן אם הוא ישתמש ב CT אז הוא יצטרך מאד להגביר את הרמקולים שלו ולכן תהיה איכות קול מאד ירודה. או לחבר למגבר חיצוני כמו מערכת סטיראו או משהו או מגבר.

פורסם
  • מחבר

אבל כרמקולים עצמם יש מגבר ::) ::)

ומה שחשוב לי זה הלוח... האם אתם חושבים שלמרות שאני לא זקוק לפיצטרים שיש בVRXP כמן IDE*4 או סמארט קארד (וכל מה שהזכרתי למעלה...) כדאי לי לקנות את הVRXP??? (הוא יוצא יותר יקר כי אני לא קונה בבאנדל)

למעשה מה שאני הכי מודאג ממנו זה הבעיות שהוא עלול לעשות עם G4 TI:

אני כנאה אקנה מKSP ושם לא כתוב אם הלוח זה REV 2 או REV1 אז אני לא יודע... (אם אני אתקשר אתם חושבים שאני אוכל לשאול את המזכירה?!? ???)

פורסם

בכל החנויות שמכבדות את עצמן (וKSP לא נחשבת) רשום REV2

חבל לקנות בKSP וזה גם יצא יותר יקר..

אם כבר יש לך מעבד וזיכרון, זה משהו אחר

אבל אם אתה קונה את שלושתם? תזמין באנדל מסימפלטק או מזיגזג (אם אתה רוצה את הX)

פורסם

לא חושב שתקבל מהם תשובה (עצבננים), אבל שווה לנסות.

אני דווקא הייתי ממליץ לך לקחת את האפוקס 8K3A שנמכר במחיר מעולה עכשיו, או את הצ'יינטק החדש (לא רואה סיבה להוסיף אליו, אבל כדי שDXT יהיה מרוצה) שלפי דעתי לפחות לא שווה להוסיף את ההפרש על מנת לקחת אותו.

בקשר ל7VRX מול ה7VRXP, עד מכ השאינ יודע יש גם הבדלים באופציות הביוס חוץ מההבדלים ה"יבשים".

פורסם

לא חושב שתקבל מהם תשובה (עצבננים), אבל שווה לנסות.

אני דווקא הייתי ממליץ לך לקחת את האפוקס 8K3A שנמכר במחיר מעולה עכשיו, או את הצ'יינטק החדש (לא רואה סיבה להוסיף אליו, אבל כדי שDXT יהיה מרוצה) שלפי דעתי לפחות לא שווה להוסיף את ההפרש על מנת לקחת אותו.

בקשר ל7VRX מול ה7VRXP, עד מכ השאינ יודע יש גם הבדלים באופציות הביוס חוץ מההבדלים ה"יבשים".

;D

נ.ב: כמה שאני מחבב את הצ'נטק אפוג'י. הוא מאד יקר יחסית לגיגה, ואם אתה לא ממש צריך חיבורי USB מקדימה, אוזניות סראונד, לינוקס וכבלי IDE מעוגלים אז תלך על הג'יגה ;D

נ.ב: לפי מיטב הבנתי ההבדלים באופציות בביוס כביכול זה פשוט אי התאמה במה שרשמו באתרים של כל אחד מהלוחות ובשניהם יש אותו הדבר.

פורסם

האפוק סטוב מהצ'יינטק, כבר היינ בדיון הזה..DXT בחייך-- לא מחדש.

נ.ב- ז הלא ככה, באמת יש הבדל לפחות בלוחות שאני בדקתי (אגב- יש גם 7VR שהוא ממש נטול).

פורסם

מה מחדש? אתה שוב קובע שאפוקס יותר טוב...

תגיד לפחות "לדעתי"... >:(

פורסם

כבר בת'רד הקודם, השווינו- כל צד ציין את דעתו וראינו שהאפוקס עולה על הצ'יינטק בל פרמטר.

לכן אני מוריד את ה"לדעתי"- כי אין מקום לוויכוח.

אם אתה רוצה להמשיך בדיון, נחזור לת'רד השני ;D

פורסם

מה זה? "ראינו שהאפוקס עולה על הצ'ינטק בכל פרמטר"???

מתי? אני אמרתי את שלי ואתה את שלך ושכנעת את עצמך "שהאפוקס עולה על הצ'ינטק בכל פרמטר"... אז שוב, בלי קביעות, לפחות ללא הסברים. :smoke:

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לקנות מחשב שלם...

והברירות היחדיות שלי זה מOMC 4 סניפים באזור הצפון למי שמכיר, או לKSP

ובKSP יותר זול...

פורסם

ארר

KSP עושים בעיות עם אחריות והשירות שלהם על הפנים

ויש שמועות על סחורה פגומה... פשוט אל תקנה שם..

באזור הצפון (יחסית) יש את פנדה'ס

וסימפלטק ופנדה עושים משלוחים בכל הארץ..

פורסם

מה זה? "ראינו שהאפוקס עולה על הצ'ינטק בכל פרמטר"???

מתי? אני אמרתי את שלי ואתה את שלך ושכנעת את עצמך "שהאפוקס עולה על הצ'ינטק בכל פרמטר"... אז שוב, בלי קביעות, לפחות ללא הסברים. :smoke:

ראינו, תכנס לת'רד על הצ'יינטק ותראה בעצמך..כמו שאמרתי- הדיון על הלוח שם, לא כאן..למה לגרור את זה לעוד ת'רד?

תכנס, תגיב שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים