פורסם 2002 ביולי 2523 שנים אני מתכון לקנות אחד מהלוחות האלה למעבד AMD1800 (כידוע של גיגהבייט), ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם. איזה לוח עדיף ואני לא רוצה שיהיו לי בעיות על G4 TI 4200 שאני אשים... אז מה שונה בין שניהם?? והאם ההבדל הוא משמעותי?? תודה מרגל
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים הממהP בא עם באנדל ברוב המקומות (וכן הוא REV2 - אין בעיות עם GF4)מעבר לא כל כך הבנתי לפי האתר של ג'יגבייט מה ההבדל (באחד יש חיבור SMARTMEDIA)בעקרון זה פחות או יותר אותו לוח - ובגלל זה עדיף לקחת את הP שבא זול יותר בבאנדל
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים ב 7VRXP יש בקר רייד וכרטיס קול פנימי CT5880ב 7VRX אין בקר רייד וכרטיס קול AC97.
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מחבר קודם כל תודה ובאנגל לא כל כך חשוב לי במקרה הזה.. והVRXP לא יותר זול... [ ובקשר לתגובה של DXT : אז מה זה בקר רייד?? וגם הAC97 יותר טוב מהCT5880?? והאם ה-7VRX לא יעשה בעיות בכלל עם G4?? ???
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים בקר רייד נותן קודם כל עוד 2 IDEשהם קצת מיוחדים- אפשר לשים של מערך של הארדיסקים שיעבדו ביחד (תעשה חיפוש בwhatis.com raid)הCT יותר טוב מהAC97הP יותר זול אם אתה קונה גם מעבד וזכרונות.
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים בקר רייד נותן קודם כל עוד 2 IDEשהם קצת מיוחדים- אפשר לשים של מערך של הארדיסקים שיעבדו ביחד (תעשה חיפוש בwhatis.com raid)הCT יותר טוב מהAC97הP יותר זול אם אתה קונה גם מעבד וזכרונות.אבל שניהם שווים לתחת. אני מציע לך לקנות אם כבר איזה כרטיס קול לפחות SB128.
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים ל-VRX אין כרטיס רשת שיש ב-VRXP. ה-AC97 פחות איכותי מהקריאייטיב שיש ב-VRXP אבל כמו שנאמר כבר קודם שניהם זבל ועדיף איזה פורטיסימו של הרקולס או SIXPACK של TERRATEC נחמדים.
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים ל-VRX אין כרטיס רשת שיש ב-VRXP. ה-AC97 פחות איכותי מהקריאייטיב שיש ב-VRXP אבל כמו שנאמר כבר קודם שניהם זבל ועדיף איזה פורטיסימו של הרקולס או SIXPACK של TERRATEC נחמדים.ואללה, גם זה. פשוט אל תסמוך על הכרטיס קול הפנימי של הלוח אם כפתרון למערכת קול, זה ממש אבל ממש ואני שוב פעם חוזר ממש זבל.נ.ב: על פי AnandTech ה CT5880 של ה 7VRXP הוא כרטיס האונבורד הכי איכותי בין לוחות ה KT333, והוא ממש זבל... אז זה נותך לך פרספקטיבה לגבי On Board Sound.
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים בקר רייד נותן קודם כל עוד 2 IDEשהם קצת מיוחדים- אפשר לשים של מערך של הארדיסקים שיעבדו ביחד (תעשה חיפוש בwhatis.com raid)הCT יותר טוב מהAC97הP יותר זול אם אתה קונה גם מעבד וזכרונות.אבל שניהם שווים לתחת. אני מציע לך לקנות אם כבר איזה כרטיס קול לפחות SB128.SB128=CT5880
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות ורק ואל תדאגו אני הולך לקנות LIVE 5.1...nice-1:"הP יותר זול אם אתה קונה גם מעבד וזכרונות." לשניהם זה אותו מעבד ואותם זכרונות...אבל אחרי עיון בפרטים של הלוחות באתר של גיגהבייט שמתי לב לכמה פרטים משונים:בVRXP יש חיבור גויסטיק ובVRX אין... לא הבנתי על איזה חיבור הם מדברים שהרי הגויסטיקים מתחברים לחיבור USB...ודבר שני זה הUSB 2.0- בשניהם רשום שיש 4 חיבורי USB 2.0 אבל בסוף העמוד בקטגוריה של הדריוורים, רשום שלVRXP צריכים "VIA USB 2.0 driver" ובקטגןריה הזאת בעמוד של הVRX לא רשום דריוור לUSB 2.0... ???האם לשניהם יש USB 2.0?? בבקשה זה דחוף :-\העמוד של הVRXהעמוד של הVRXPשימו לב שיש גם הבדל בתמונה של שני הלוחות בחלק העליון שמאלי של התמונה- בVRXP כניסה יותר גדולה של משהו...משהו מוכן להסביר לי מה היציאה הזאת?תודה
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים תודה לכולם על התגובות ורק ואל תדאגו אני הולך לקנות LIVE 5.1...nice-1:"הP יותר זול אם אתה קונה גם מעבד וזכרונות." לשניהם זה אותו מעבד ואותם זכרונות...המקום היחיד שמציע את הX בזול בתוך bundle עם זיכרון ומעבד זה זיגזגשאר המקומות יש bundles רק עם הP ובגלל זה הוא יוצא יותר זול..
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים תודה לכולם על התגובות ורק ואל תדאגו אני הולך לקנות LIVE 5.1...nice-1:"הP יותר זול אם אתה קונה גם מעבד וזכרונות." לשניהם זה אותו מעבד ואותם זכרונות...אבל אחרי עיון בפרטים של הלוחות באתר של גיגהבייט שמתי לב לכמה פרטים משונים:בVRXP יש חיבור גויסטיק ובVRX אין... לא הבנתי על איזה חיבור הם מדברים שהרי הגויסטיקים מתחברים לחיבור USB...ודבר שני זה הUSB 2.0- בשניהם רשום שיש 4 חיבורי USB 2.0 אבל בסוף העמוד בקטגוריה של הדריוורים, רשום שלVRXP צריכים "VIA USB 2.0 driver" ובקטגןריה הזאת בעמוד של הVRX לא רשום דריוור לUSB 2.0... ???האם לשניהם יש USB 2.0?? בבקשה זה דחוף :-\העמוד של הVRXהעמוד של הVRXPשימו לב שיש גם הבדל בתמונה של שני הלוחות בחלק העליון שמאלי של התמונה- בVRXP כניסה יותר גדולה של משהו...משהו מוכן להסביר לי מה היציאה הזאת?תודהבשניהם יש אותה כמות של חיבורי USB2.החיבור של הג'ויסטיק הוא Game Port שכבר די חלף מן העולם אני חושב אבל עדיין יש כאלה שמתמשים בו (כמוני).הדבר ששמת לב אליו בתמונה ב VRXP זה החיבור של כבל רשת ethernet ומאחוריו שני חיבורי USB2 ומכיוון של 7VRX איו אותו אז יש רק את החיבור של שני USB2 ובלי חיבור לרשת, בגלל זה זה יותר קטן.
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מחבר טוב אז אם ככה ההבדלים בין שני הלוחות הם: בVRXP יש כרטיס רשת אבל בינתיים אני לא צריך אותו כי אין לי ADSL... אם יהיה אז נקנה אחד ב50 שקל. הכרטיס קול ב-VRXP יותר איכותי אבל במילא אני לא הולך להשתמש בו אז זה לא משנה לי... בVRXP יש raid 133 אבל אני לא צריך יותר משני IDE. (הכונן תקליטורים והכונן תקליטונים לא צריכים חיבור IDE נכון?!?? ???) בVRXP יש חיבור סמארט קארד אבל גם בו אני לא הולך להשתמש... ושניהם תומכים בUSB2.0 (נכון?!?!) אז אם ככה אני לא חושב שכדאי לי לקנות את הVRXP...
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים קצת עשית סלטלא מובן מהאתר של ג'יגהבייט אם יש להם כניסות לסמארטמדיההכונן תקליטונים מתחבר בכניסה נפרדתהתקליטורים לעומת זאת מתחבר בIDE, למרות שאפשר לשים 2 התקני IDE על כל כניסה...עדיף לשים 1 בכל אחד ולנצל את המהירות המקסימלית של כל אחד מהם.אגבאני לא יודע אם לX אין בעיות תאימות עם GF4.. צריך לברר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.