פורסם 2005 ביולי 420 שנים עכשיו כמעט בכל החנויות לא מוכרים כרטיס הנקרא nvidia G-ForceXXXX אלה מוכרים כרטיסים כאלה Albatron G-ForceXXXX או Leadtek G-ForceXXXXמה ההבדל ולמה לא קוראים לזה NVIDIA הרי זה הכרטיס שלהם??
פורסם 2005 ביולי 420 שנים כמובן שכל הכרטיסים הם מNVIDIA אבל יש חברות שמשווקות אותן עם לוח ואיורור אחר.. זה הכל...
פורסם 2005 ביולי 420 שנים כמובן שכל הכרטיסים הם מNVIDIA אבל יש חברות שמשווקות אותן עם לוח ואיורור אחר.. זה הכל...רק בשביל שזה יהיה יותר ברור:nVidia היא מתכננת את הליבה והכל, IBM מייצרת את הליבות, ואלו נרכשים על ידי היצרניות (לידטק, אלבטרון, גינוורד, אסוס וכו'...) והם מרכיבים אותו על הPCB ומוכרות אותו ככרטיס שלם (וגם בין היתר מביאים לו שם שונה).
פורסם 2005 ביולי 420 שנים רק המעבד הגרפי מומצא ונראה לי מורכב גם אבל לא יודע ע"י נווידיה (הזיכרון נראה לי סמסונג לא בטוח) השאר זה החברות עושות מה שבראש שלהם ...
פורסם 2005 ביולי 420 שנים מחבר למה הכוונה לוח אחר? הם הרי לא משנים את הגדרות הכרטיס אני מקווהוהאם קיים הבדל בין שלושת הכרטיסים הללו:Nvidia G-Force 6600 (אם קיים כזה)Albatron G-Force 6600Leadtek G-Force 6600???והאם Leadtek G-Force 6600 256MB זה כרטיס טוב? כי אני קונה מחשב חדש וזה מה שאמר לי המוכר שכדי לקנות
פורסם 2005 ביולי 420 שנים כן זה כרטיס וב למה סתם להגיב? יש לך מושג מה אתה אומר בכלל?! : ה6600 עם 256 מגה בייט, זה מיותר! ה128 מספיק בהחלט, הכרטיס חלש מדי כדי לנצל את הזיכרון העודף, וזה לא מצדיק את העלות הנוספת. אם כבר אתה מחליט להשקיע עוד, תנסה להביא את ה6600GT (עולה בסביבות ה1000 ש"ח +/-)
פורסם 2005 ביולי 420 שנים בחיי אם אתם לא מבינים אל תגיבו,לNVIDIA אין מפעלים משלה.,היא מתכננת מעבדים וערכות שבבים לכרטיסי מסך ומוכרת אותם לחברות למשל ASUS והחברות כבר מייצרות כרטיסים משלהן ועליהם יש תשבבים ש NVIDIA תיכננה.
פורסם 2005 ביולי 420 שנים טוב אני ידבר אם המוכר שלי נראה אולי הוא יסדר לי 6600GTתוודא שהחברה נשארת לידטק!
פורסם 2005 ביולי 420 שנים מחבר Galz0r כי הוספתי אחרי זה אחרי התגובה שלך סורי פשוט שכחתיFIRE-KIDברןר שאני יברר
פורסם 2005 ביולי 420 שנים סליחה מצטער לא שמתי לב שזה 256 מגה בייט מצטער :'( שטויות, טועים... קורה אין לך מה לעלב ושטויות כאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.