עבור לתוכן

איך המפרט למשחקים? מבוסס אינטל למשחקים ב-4200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

למה זה יותר גרוע? כי אתה משלם עוד 600 שקל על משהו עגלה שמתחמם לך כמו גיהנום ותבין רק את הטימטום אתה משלם 600 שקל יותר ומקבל משהו על הפנים ממש גרוע מכל בחינה אפשרית אתה בכל זאת רוצה מעבד יקר? להגיע שהמעבד שלך עלה 1500? אז תקנה AMD ATHLON64 3500+ שהוא משפיל את האינטל מכל בחינה אפשרית

פורסם

אבל הוא רוצה אינטל...

אני ממליץ לך לבקש מהאנשים פה לחבר לך מפרט טוב בתקציב שלך או ללכת למערכת המפרטים להוציא מפרט(אולי אפילו להביא אותו לדיון בפורום כדי לעדכן אותו)

אני בטוח ב100 אחוז שהמפרט שתמצא כאן ישפיל את המפרט שנתנו לך (אבל יש חיסרון, לא תוכל לטגן עליו ביצים)

בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: ;D ;D

פורסם

בבקשה ממכם גם אל תשגעו אותי בקטע של אינטל כי זה חשוב לי רק תגידו לי אם זה מפרט באמת טוב למשחקים כבדים כמו דום3 וסאן אנדראס וכו.

1.מחשב אינטל פנטיום 4 3.0 GHz  HT 800Fsb -מעבד יקר מאוד שבמחיר שלו אתה לוקח 3200 VENICE שאוכל אותו ונשאר עם עודף ביד

2MB CASH

2.לוח אם MSI  מקורי תומך מהירות 800MHz -וואוו 800 מגה הרץ! :screwy: ,תודה רבה על הפירוט באמת....ממש מקצוענות.

chipset 915 PL   NEO-V S775 800 MHz וזיכרון DUAL DDR AGPx8  2x400 MHz

3.מעבד פנטיום 4 630  3.0  64 BIT  2MB CACH Intel p-4 processor LGA 775  socket

4.מאוורר למעבד מקורי של אינטל !-וואוו!!!!!!כמה זה עולה-400 שקל שמעתי לא?!

5.זיכרון פנימי  ddr mb x2256 400Mhz סה"כ  512 MB -איזה חברה?

6.כרטיס מסך 6600gt של לידקט-סבבה

7.דיסק קשיח 80  GB S-ATA 8  MB CACHE-שוב ,איזו חברה ,למרות שבדיסקים אין ג'נריים אבל עדייין אתה רוצה לדעת מה אתה קונה לא?

8.   כרטיס קול 6 ערוצים MSI

9.זוג רמקולים עגולים עם כפתור 3D-כפתור ה3D שמשגע את העולם! :lol: -רמקולים של 10 שקל

10.צורב D.V.D  SUMSUNG DUAL +16 -עדיף של LG או NEC שמוכרים יותר

11.כונן דיקטים 1.44

12.כרטיס רשת  100/10 לחבור לאינטרנט בכבלים או בזק

13.עכבר אופטי מקצועי אגרונומי + גלילה צבע שחור/אפור -עכבר אופטי הכי פשוט שיש להם במלאי בטח

14.מקלדת מולטימדיה ואינטרנט 125 מקשים -125 מקשים ,דור העתיד

15.מארז מפואר עם ידית  נשיאה מאושר ע"י אינטל עם 2usb  קדמי ו6usb 

אחורי-אינטל מאשרים מארזים?? ,עוד בטח אחד שעולה 100 שקל ומכיל ספק גרוע ביותר.

מחיר בשקלים 4200.-חשבתי דולרים....

בקיצור ,מפרט אשפתי ,חוץ מהכרטיס מסך.
פורסם
  • מחבר

אבל אף אחד לא ענה לי על השאלה הסופית,בגלל שאני לא מבין בזה ואת המחשב הזה כבר קניתי(מה אני יעשה שאני תמים ולא הכרתי את האתר לפני) מה אני אצטרך להוסיף בדיוק שהמחשב הזה יעבוד טוב במשחקים הטובים??(מאווררים,תנורים,זכרון וכו רק תגידו הכל)!!

פורסם

תבדוק מה הטמפ' שלך אם כבר יש לך אותו. אפשר להוריד את תוכנת Smart Guardian ולבדוק בעזרתה.

במקרה והיא גבוהה מדי (אני לא בטוח כמה גבוהה מדי זה לפרסקוט, אני מניח ש-80 מעלות) תקנה קירור יעיל יותר למעבד, רק תבדוק שהוא מתאים ללוח המצ'וקמק שקיבלת.

קירורים טובים למעבד: Zalman 7700Cu, Thermalright XP-120 + 775 adapter, Thermaltake Big Typhoon.

כמו כן מומלץ לקנות משחה טרמית טובה כמו Arctic Silver 5.

אם יש לך רק מאוורר אחד במארז, מומלץ להוסיף עוד אחד, וכמה שיותר גדולים (למרות שסביר להניח שהג'נרי שלך תומך רק ב-80 מ"מ הסטנדרטי).

תבדוק איזה ספק כח קיבלת, אם זה זבל לא מוכר ממולץ לקנות אחד נורמלי של אחת החברות שציינתי בעמוד הקודם ולהחליף. אם הכרטיס מסך שלך הוא PCI-Express (ואני מאוד מקווה בשבילך שכן), רצוי שהוא גם יעמוד בתקן ATX 2.0.

והזיכרון היה כדאי לקחת ב-1GB, אבל עכשיו כבר מאוחר מדי.. כשתרצה לשדרג תצטרך להחליף את שני הסטיקים הקיימים שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים