עבור לתוכן

צריך מפרט עד 8000 שח שיכלול מסך דק וגם ציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

הוא אמר שיש לו מערכת סטריאו בחדר אז בשביל מה לקחת רמקולים???

עליתי לג'יגה זיכרון, שמתי מארז טוב יותר, לקחתי לוח טוב יותר, קירור שקט יותר, מעבד טוב יותר והארדיסק טוב יותר.

ואתה סותר את עצמך אם אתה לא מודע לכך כי אמרת המון פעמים שצריך ג'יגה זיכרון למשחקים כבדים (וצדקת) כרגע אתה סתם מטעה בשביל שיקחו את המפרט שלך ואל תדבר איתי על חריגות כי אם זכרונני עדיין במיטבו חרגת ב-400 שח שביקשו מפרט ב-3000 שח אבל בוא לא ניכנס לזה.

אז אם הוא רוצה מפרט עם רמקולים שילך על שלך שיהיה לו לבריאות, רק שיקח מארז של אנטק ויעלה לג'יגה זיכרון.

אם הוא לא צריך רמקולים המפרט שלי עונה על הדרישות.

1.סליחה ,לא ראיתי שהוא לא צריך רמקולים אז גיגה זכרון בא בחשבון

2.המארז שלך לא טוב יותר.

3.הקירור אולי שקט יותר אך שלי מתאים יותר לאוברקלוק.

המעבד לא טוב יותר בביצועים נטו.רק טוב יותר לאוברקלוק.

4.יש הבדל בין מספיק לבין טוב.512 מספיק למשחקים כבדים ,גיגה זכרון פשוט יהיה יותר מהיר ,לא דבר דרסטי.

אני לא מטעה אנשים ,המפרט שלי מעולה פשוט זה הכל.

5.מה הקשר למפרט ההוא לעזאזעל? ,בהוא חרגתי כי היה צריך כדי שלא יקנה עגלה!

פורסם

1.סליחה ,לא ראיתי שהוא לא צריך רמקולים אז גיגה זכרון בא בחשבון

לא נורא, קורה.

2.המארז שלך לא טוב יותר. הוא כן.

3.הקירור אולי שקט יותר אך שלי מתאים יותר לאוברקלוק. אבל עם הווניס יגיעו יותר רחוק לאוברקלוק, אבל זה לא משנה כי הוא לא רוצה אוברקלוק.

המעבד לא טוב יותר בביצועים נטו.רק טוב יותר לאוברקלוק. המעבד טוב יותר בביצועים, ראיתי בנצ'מרקים.

4.יש הבדל בין מספיק לבין טוב.512 מספיק למשחקים כבדים ,גיגה זכרון פשוט יהיה יותר מהיר ,לא דבר דרסטי.

אני לא מטעה אנשים ,המפרט שלי מעולה פשוט זה הכל. עדיף לקחת ג'יגה (בטח ובטח עם 8K) חבל שיהיו קפיצות מעצבנות.

5.מה הקשר למפרט ההוא לעזאזעל? ,בהוא חרגתי כי היה צריך כדי שלא יקנה עגלה! אמרתי שלא ניכנס לזה אבל כמובן שתיכנס לזה כי לך מותר לחרוג ב-400 שח ולי אסור לחרוג ב-150 שח כי אתה כזה תותח ואני כזה דביל, הרי סבתא צריכה A64 וגם צריך לחרוג ב-400 שח בשביל אופיס וסרטים

פורסם

מי זה אמנון?

ו512 מספיק גם למשחקים כבדים.

אה, נעים להכיר, אתה אמנון.

(אבמן לא נוח להגיד, אז עיברתתי את זה לאמנון, זה נשמע טוב).

512 לא מספיק למשחקים כבדים, זה המינימום בן אדם לא משקיע ב8000 בשביל לקבל מפרט מינימלי.

בלי קשר שלשחק בבאטלפילד 2 עם 512 זה סיוט מנסיון.

אגב, בדקתי את העניין שוב, באמת עדיף את המערכת של BOSE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים