עבור לתוכן

שאלות חשובות ביותר לגבי הביקורת על המארז SUNBEAM TRANFORMER

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה לקנות מארז חדש ואני מתלבט לגבי SOPRANO של TT ולגבי המארז הנ"ל.

ממספר דיונים הבנתי שTT אינה חברה איכותית כל כך כמו שהיא נראית...וכן המארז של סאןבים נורא יפה...וזה החלק שלפי הכי חשוב אחרי הקירור!

לכן חשבתי ללכת בסוף על הטרנס...

אבל כמובן שאין מוצר מושלם ולכן שאלותיי הם:

1. צוין בביקורת שכבל האודיו קצר...האם ניתן לקנות אחד בעצמי יותר ארוך וכך לפתור את הבעיה? אם כן אשמח לקבל לינק.

2. אני בן אדם שחשוב לו מארז הכי שקט שיש! רצוי שכל המאוררים יהיו ח-ר-י-ש-י-י-ם!! שלא יהיה אפשר לשמוע אותם (עד כמה שאפשר...)

לכן ברצוני להחליף את 3 מאוררי ה80 מ"מ (2 בחלון ו1 בגג)..אני מחפש מאוררים שיעשו את העבודה הטובה ביותר מבחינת אוורר גבוה ויחס של רעש נמוך ביותר...אשמח לקבל לינקים...

(האמת חשבתי על הזלמן ZM-F1 והCILENTCAT של TT אבל הבנתי שהוא אמור להיות מאוורר על מעבד ולא במארז לא?

אם יש מאוררים אחרים יותר טובים אשמח לשמוע....

בנוסף אם ניתן להשיג מאורר שיהיה בעל לדים כחולים כמו של סאןבים אז הכי טוב!! (אם לא אז לא נורא...רק חבל על המראה של המארז).

3. מה לגבי ה-120 מ"מ מאחורה? גם אותו ניתן להחליף במשהו יותר שקט? יש המלצות למאורר כולל לדים?

4. גם מקדימה יש 120...אמרו שזה נושף ישר על הכוננים...מה דעתכם? ניתן לעשות משהו בעניין?

5. ואחרון חביב, אמרו שגם הגרילים חוסמים טיפה את האויר שיוצא\נכנס...יש המלצה למשהו אחר אבל שיהיה גם עם סגנון?

תודה רבה לכם!!!  :xyxthumbs: :xyxthumb

פורסם
  • מחבר

מישהו אולי יכול להגיב?

פורסם

היי,

סורי שראיתי את זה רק עכשיו.

אני הכתב שסיקר את המארז, ואני אנסה לענות על השאלות שלך.

בקשר למאווררים, לי יש במחשב מאווררי לדים של TT מדגם SmartFan2. במקסימום המאווררים האלו ממש ממש לא שקטים אלב היתרון שלהם הוא שהם מגיעים יחד עם בקר מהירויות אותו תוכל למקם במארז ולשלוט על המהירות שלהם. תוכל למצוא אותם במגוון צבעים, ויש אותם בגדלים של 8,9 ו-12 סמ (אם כי הם בכלל לא זולים).

כמובן שמאווררים שקטים ישנם עוד הרבה סוגים, אבל מאווררי לדים גנריים תאלץ לחפש ולבדוק אם הם שקטים...

כמובן שפיתרון טוב יהיה לקנות פאנל שליטה על מאווררים ואיתו להחריש את המאוורים - אבל זה כבר נתון לתקציב.

בקשר לכבל. אני לא ראיתי מקום אשר מוכר כבל כזה לבד, אבל אם ממש תתעקש אני בטוח שניתן לאלטר משהו (מדובר בחוטים ולא בשום דבר אחר - קצת הארכה והתעסקות עם בידוד).

הגרילים של מאווררי ה-80 ממ לדעתי מעולי ולא צריך לעשות איתם כלום. אם תרצה להסיר את הגריל האחורי תאלץ לחתוך אותו לשייף את המארז, כיוון שהוא מחובר למארז ולא ניתן להוציא אותו בצורה פשוטה.

מקווה שענית ועזרתי לך :)

מור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים