פורסם 2005 ביולי 320 שנים זה הרמקולים שליhttp://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=283
פורסם 2005 ביולי 320 שנים בס"דלפי מה שאני יודע רק לטלויזה אתה יכול לחבר כי רק לה יש יציאותלכל טלויזה יש יציאות שזה האדום צהוב ולבן.עכשיו שניהם מהם זה של האדויו הרמקולים של הטלויזיהright leftאני חושב שזה האדום לבן לא ממש זוכר כרגע אבל תבדוקתחבר את הקבל הראשי של הרמקול אני חושב שהוא יוצא לך מהסאבופרלאחד מהם ותבדוק במה אתה שומע ואז תחלק את הרמקולים בחדר איך שתחליט לנכוןמקווה שהבנתה שאני יחזור אני יבדוק את התגובה שלך ויעוזר לך יותר ויגיד לך מה הצבע של התמונה ושל הקול בטוח ביי
פורסם 2005 ביולי 320 שנים איך אתה רוצה לחבר אותם ? שהם יפעלו רק, או שיעפלו בנוסף לטיוי ? (להוסיף עוד רמקולים הכוונה).אם אתה רוצה שהם יהיו הפעילים במקום הטיוי, אז תחבר את זה ליציאה של האוזניות, ואם לא אז תחבר לאדום לבן , וכל "מעודכן" צדק, זה האדום לבן.
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר לפי מ השהנתי אם אני יחבר לאדום וללבן אז אני ישמע גם ברמקולי ם האלה וגם ברמקולים של הטלויזיה נכון?אז אם כן אז מה לחבר לאדום ומה לחבר ללבן כי יש לי 2 רמקולים שמתחברים לסאבוופר ולסאבפוור יש רק חוט אחד אז לחבד אותו לאדום או ללבן?
פורסם 2005 ביולי 320 שנים זה לפי בחירה שלך האדום אני חושב שהוא הרמקול הימניוהלבן הרמקול השמלאיתאמת זה לא ישנה לך ממש ואני מציא לך את הסאבופר להשים ככה באמצעואת הרמקולים לפזר לצדדים הכי רחוק שאתה יכול ככה שיצא לך קול שדמו לסראונד ותוכל לשמוע טובהרמקולים האלה מאוד חזקים וטובים ויש לך אפשרות לכיון אוצעמת הסאבופר מאחורה.אז תחבר לאיזה יציא שבא לך ותבדוק במה אתה שומע הכי טובותהנה לילה טוב
פורסם 2005 ביולי 420 שנים מחבר שניה לא הבנתי איך אני מחבר אותם לאדום וללבן?את מה לחבר לאדום וולבן ?את הרמקולים?(ניסיתי ולא עובד)ומה עם הסאב ? לאיפה אותו לחבר?
פורסם 2005 ביולי 420 שנים מאחורי הסאב ישלך חורים לרמקולים תחבר שם את הרמקולים ומהאסב יוצא לך עוד חוט שהוא החוט הראשי של הרמקוליםשמפעיל דרכו גם את הרמקולים הקטנים במידה והם מחובריםאז את הקבל הראשי תחבר ללבן או לאדום.וכמובן על תשכח להכניס את השקע של הסאבופר לחשמל!!!!תהנה......
פורסם 2005 ביולי 420 שנים מחבר סבבה בסוף חיברתי את הכבל הראשי ליציאה של האוזניות ועבד ממש טוב תודה רבה ה לכל מי שעזר!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.