עבור לתוכן

אוזניות כפתור ברמת PORTAPRO?

Featured Replies

פורסם

היתי כמעט שנה עם הפורטה פרו ואני ממש ממש אוהב את האוזניות אבל ממש התעללתי באוזניות והן כבר לא עובדות...

אז החלטתי לקנות חדשות

אבל אני רוצה אוזניות כפתור שאפשר לשים בכיס בלי בעיה וללכת עם זה לכל מקום בלי להסחב עם שקית. למרות שהPORTAPRO ממש נוחות והכל והן דיי מושלמות.

חשבתי ללכת קצת לכיוון האוזניות בכפתור אם יש משהו נוח ובאיכות הפורטה פרו, אם לא אז כנראה שאני אקנה שוב את הפורטה פרו.

אה, נזכרתי שחבר שלי קנה אוזניות ב180 שקל בכלי זמר , משהו שדומה לפורטה פרו עם אותו סוג קיפול של PX100. ממש אהבתי את הסאונד שלהן(AKG K24P). אז אם לא אמצא אוזניות נוחות וניידות (כפתור או משוה בסגנון) אז אולי אלך עליהן כי ז ההרבה יותר זול מהפורטהפרו.

אני שומע את כל סוגי המוזיקה..טראנס פחות- בעיקר מוזיקה קלאסית-מטאל-רוק-פופ וקצת טראנס..

בטח אנשים פה יציעו את הSHURE E2C שיש לחבר שלי....אני ממש לא אוהב את זה....זה ממש ממש לא נוח ומציק באוזן..

תקציב :עד  350 ש"ח - עדיף כמה שפחות..אני מתכנן לקנות בקרוב M3L ואני חוסך...

תודה.

רק עכשיו ראיתי שיש ת'ראד על אוזניות..אז בינתיים אני לא מוחק את זה..אם יש בעיה ואני צריך להעביר את ההודעה לת'ראד של האוזניות שמישהו יגיד.

פורסם
  • מחבר

ממש מעפנים! תודה רבה על העזרה!

פורסם

אני חייב לומר שממש ממש לא מגיע לך עזרה אבל בכל זאת:

שם האוזניות: MDR-EX81\SL\LP

חברה: Sony

מחיר: 40$ בחו"ל, 300 ¤ בארץ.

הערות:

נוחות: אוזניות לא נוחות לכל אחד יש לבדוק לפני הקניה.

אטימות: אוזניות אטומות מאד.

סאונד: הבאס יותר חלש מהדגם הקודם אך יותר נעים, MID נשמעים טוב מאד! וטרבל הרבה יותר טוב מקודמו!

אוזניות מאד מומלצות.

קישור: http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=MDREX81LP%2fW&Dept=audio&CategoryName=pa_Headphones_FontopiaEarbud

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים