פורסם 2005 ביולי 320 שנים אני מעוניין לשים במארז amd athlon 64 +3000 venice core gigabyte k8nsc-939 2x a-data 512mb 400ddr geforce 6600gt agp ודברים השוליים כמו אולי צורב דיוידי כונן קשיח 80gb sata של wd בכל מקרה אני רוצה מארז שלא יעלה הרבה אבל אני מעדיף שבצד שלו יהיה גם מאוורר ככה שיש 3 מאווררים אני אוהב שיש חלון אבל לא חייב גם רציתי לדעת אם אפשר לקנות מארזים כאלה שבמקום לפתוח עם ברגים פשוט אפשר ללחוץ על ידית או על סוויטץ' ולפתוח את הדלת ישר שמתי לב שמארזים של compucase באים עם ספק 400w של hec ו300W ורציתי לדעת אם יש להם גם 475 וואט עדיפות לksp אבל במקרים אחרים פנדה ו400W hec יספיק למערכת שאני רוצה לשים? לא מתוכנן אוברקלוק כרגע והוא שווה או שכדי לקחת antec תודה אחים שלי!
פורסם 2005 ביולי 320 שנים קודם כל למה לא להחליף לוח ל Gigabyte K8NF-9 וכרטיס מסך ל 6600GT PCI-Express x16?עדיף לטווח הרחוקבכל מקרה כל ספק החל מ Hec 300W AR-T ומעלה יסחוב את המערכת שלך מצויןעם חלון ומאוורר בצד תשקול Sunbeam Samuraiאבל הוא בא בלי ספק
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר אה שכחתי לצייןהזכרונות וה6600GT כבר אצלי והכרטיס בAGPאני משדרג את המחשב לאט לאטגם לא מזמן הגעתי להחלטה שמהחלקים הישנים אני ירכיב לאחותי הקטנה מחשבולמה האתר זז לאט?
פורסם 2005 ביולי 320 שנים לי האתר לא זז לאטוזה לא חכם לקנות חלקים חלקיםכי המחירים רק יורדיםככה שאם בחודש אתה קונה את כל החלקים, אם היית קונה במכה אחת ולא לאט לאט היית מקבל מחיר יותר נמוך או מפרט יותר טוב
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר כן אבל אני כבר לא יכולתי עם הג'יפורס 4 mx שהיה לי לפניהיה מעצבן מאודדד לשחק איתומאוד מאודזה לא כמו שיש לי 5200fx שתומך בפיקסל שיידר 2 ושמראה לך דברים אפילו שהוא מזיז לאטעכשיו בכל מקרה אני צריך לסיים את זהואין לי כסף לשדרג בעתיד אני בכלל מתאמץ לשדרג את המחשב הנוכחי שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.