עבור לתוכן

זקוק לעזרה עם לוח MSI K8N Neo2 Platinum

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד AMD 64 3500 ועליו מערכת קירור של זלמן ללא בורר מהירות כך שהמאוורר אמור לעבוד על מקסימום תמיד, אך לא כך המצב, המאוורר מעלה את הRPM שלו כאשר המעבד מתחיל "להזיע", במנוחה המאוורר הוא בסביבות ה 1500 RPM ובמאמץ הוא מגיע ל 2800 RPM, בדקתי בביוס אם האופציה COOL N' QUIET עובד אך לא, הוא על DISABLE. וגם שמתי לב ב CORE CENTER שהמחשב ב LOAD המעבד עושה OC אוטומטי, הוא קופץ מ 2210 ל 2250 MHZ ויותר. לא נגעתי בביוס מאז שקיבלתי את המחשב ולא עשיתי לו OC . אני רוצה שהמאוורר של הזלמן תמיד יעבוד על מקסימום ושהמעבד לא יקפיץ את עצמו, מה עליי לעשות? האם יש קשר ל N' TUNE (למרות שאין לי מושג מה זה), ואם כן איך אני מבטל אותו?

תודה.

:xyxthumbs:

עריכה: קראתי עכשיו שיש ללוח הזה CORE CELL CHIP שהוא בעצם שולט בהכל בהתאם לצרכים של המחשב, כלומר כשהוא זקוק ל OC הוא מבצע בהתאם וכנ"ל לRPM של המאוורר של הזלמן ועוד, נשמע כמו משהו מהסרט "אני רובוט" שהלוח אם יחליט בשבילי אם אני צריך OC ואם המעבד חם מידי ואם ואם ואם... ניתן לבטל את זה או לא, ואם כן אך והאם זה מומלץ או עדיף שזה יעבוד?

פורסם

1) אם לא עדכנת BIOS אז תעשה את זה, נדמה לי שהאחרון הוא 1.41 או 3.41 ( אני לא זוכר, החלפתי את הלוח ל NEO4 לפני כמה חודשים ). תשתמש בLIVEUPDATE שמגיע, זה מעדכן את הBIOS מתוך הWINDOWS ללא שום בעיה וללא צורך בדיסקט.

2) תעיף את כל האופציות האוטומטיות ל OC כמו AGRESSIVE TIMING וכו', וכ"כ אסתכל בערב ואגיד לך אם אני רואה משהו ספציפי ל CORECELL

נ.ב: אחלה לוח שבעולם

פורסם
  • מחבר

הביוס שלי מעודכן והוא 1.80 , ואיך אני מעיף את כל האופציות האוטומתיות בביוס? אין לי מושג, אני אודה לעזרה מפורטת.

:xyxthumbs:

פורסם

תנסה לבדוק את המהירות של במאורר בתוכנה אחרת ולא בעזרת ה Core Center - היא לפעמים משטלת על המהירות של המאורר ומורידה את מהירותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים