פורסם 2005 ביולי 320 שנים יש לי תיקייה אחת במחשב שהיא גם התיקייה של האימיול שלפני איזה חודש פתאום סירבה להפתח.שאני לוחץ עליה האקספלורר ניתקע, וזאת התיקייה היחידה שזה קורה בה.מפרט שלי אם זה משנה...AMD 64bit 3000+ S754DFI UT LanParty Nforce 3A-DATA 512X2MSI 9800proתודה על כל עזרה שהיא...
פורסם 2005 ביולי 320 שנים אני לא כל כך יודע מה זה אבל יש לי השארות מסויימות1.וירוס בתיקיה ששומר עליה ממחיקה או שינוי2.תוכנה שמשתמשת בה ולא נותנת לשנות כלום3.המערכת הפעלה משתמשת4.בעיה עם ההרדדיסק שזה קרה לי כבר כמה פעמים והייתי צריך לעשות סקאן דיסקבהצלחה במציאת הבעיה
פורסם 2005 ביולי 420 שנים תנסה להיכנס אליה ככההתחל הפעלהcmdואז תעשהcdותרשום את המקיום של התיקיה יענו ככהcd C:\Program Filesאת כל הכתובת של התיקיה הראשיתואז תעשהcdואת התיקיה שאתה לא יכול להיכנס אליה במידה ונכנס לך אליהתעשהdirותראה מה ישלך בתיקיה ואז תעשהMOVEלקובץ וזה אמור להיות משהו כזהMOVE c:\C:\Program Files\5.exe c:\5ה-5.exe-זה הקובץ שאתה רוצה להעביר מהתיקיה של הליונטורק.ה5-זה התיקיה שיעביר עליה את הקובץ.וזהו מקווה שהבנתה אם ישלך שאלות תרשום ואני ינסה לעזור לך
פורסם 2005 ביולי 420 שנים מחבר הבעיה שהתיקייה בעיברית וזה עושה ג'יבריש שם...ורשמתי את זה וזה יעני ג'יבריש:cd D:\games אז עשיתי אנטר וזה לא עושה כלום... פשוט כלום כאילו חוזר לאותה שורה שהייתי קודם...
פורסם 2005 ביולי 420 שנים אולי זה בעיה בהרד דיסק?סקטור שנדפק?תנסה לעשות סורק הדיסקתן לו לסיים את כל הסריקהואחרי זה תפעיל את מאחה הדיסק ותן לו לסיים עד הסוף ותבדוק
פורסם 2005 ביולי 520 שנים יש שם בטח הרבה קבצי וידאו. יש בעיה עם הרבה קבצים של וידאו בתיקיה אחת. תנסה לבטל את התצוגה המקדימה(יש בצד כל מיני אפשרויות, תבחר אחת שלא תראה לך את תחילת הקובץ).אם זה זה אז יש לך אפשרות להמשיך לעבוד למרות שהוא מראה לך את השגיאה, נכון?
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר הוא לא מראה שום שגיאה הוא פשוט נתקע עם שעון חול עד שאני סוגר אותו... לא תקדם ונפתח...וכן יש הרבה וידיואים...אני עכשיו יריץ סריקה ואיחוי, הרבה זמן לא עשיתי איחוי זה יכול להיות זה?
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר סריקה ואיחוי לא עזרו, אותה בעיה אני יריץ אנטי וירוס עכשיו...אם למישהו יש רעיון נוסף הוא מוזמן לרשום אותו.
פורסם 2005 ביולי 520 שנים האפשרויות הצגת ווידאותבדוק בקשר לזה במאפייני תיקיה אני חושבלך לתיקיה מסויימתואז כלים>אפשרויות תיקיהותחפש שם את האפשרות של לבטל את זהאני בטוח שזה שםעכשיו אני חייב לזוז
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר בנודע לוידאו לא מצאתי, אבל היו התפתחויות מאז.חבר שלי היה אצלי והוא אמר לי לנסות לכתוב את הכתובת של הספריה למעלה בשורת כתובות והייתי בטוח שזה לא ישנה אבל זה הצליח...זה אומר לכם משהו?
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מוזר לאללה אני בחיים לא נתקלתי בזהאתה בטוח שזה לא בעיה בהרדדיסק?בטח נדפק סקטור או משהו
פורסם 2005 ביולי 520 שנים עד כמה התיקיה מפריעה לך? אתה יכול לפרמט והיא לא תחזוראו שמצד שני.. יש שם משהו שחשוב לך?
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר אני יכול להסתדר גם ככה, פשוט הייתי רוצה לדעת את מקור הבעיה. אני מניח שזה מין וירוס, למרות שהרצתי בדיקה עם AVG וגם עם AD-AWARE ולא היה פתרון. תודה לך על העזרה... אתה לא צריך יותר להמשיך לכתוב פה אם אין לך עוד רעיונות. יש לי גישה ככה: או שאני רושם את הכתובת בשורת הכתובות. או דרך האימיול ב-SHARED FILES, אבל ישירות זה נתקע.... בכל מקרה, זוב תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.